Vanzatori in ANGLIA & GERMANIA

La acest program se aplica promotia: "Fara comision de mediere!"

Vanzatori Germania si Anglia  Agent vanzari in magazine cosmetice Anglia  Vanzatori in magazine cosmetice in mall Anglia  Agenti vanzari in Germania
 
A.   Scurta descriere a acestui program:
 
Acesta este un program de tip prestari servicii in domeniul vanzarilor, care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana si bulgara sa lucreze in domeniul amintit, avand ca baza juridica contractarea comerciala. Prestarea serviciilor in domeniul vanzarilor se face la companii/beneficiari din Marea Britanie / Germania, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate. 
 
Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa presteze servicii in domeniul vanzarilor, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru toate persoanele interesate sa lucreze in acest domeniu se ofera un stagiu de pregatire profesionala, in Marea Britanie / Germania, inainte sa inceapa munca.
 
B.   Baza legala de lucru in Marea Britanie / Germania:
 
In Marea Britanie / Germania orice persoana poate presta servicii in baza unei relatii contractuale cu beneficiarul serviciilor sale si are dreptul sa desfasoare munca in domeniul vanzarilor. Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie comerciala – contractuala cu o companie/beneficiar din Marea Britanie / Germania pentru care presteaza servicii in domeniul vanzarilor, sa aplice la institutiile abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number)/codului fiscal, in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul comercial, catre statul britanic/german. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze full-time, asa cum este stipulat in contractul comercial care il incheie cu companii/beneficiari din Marea Britanie / Germania. 
 
Romanii si Bulgarii si-au castigat dreptul de a lucra ca contractori independenti in Marea Britanie / Germania, din 1 ianuarie 2007, odata cu intrarea Romaniei si Bulgariei in Uniunea Europeana, drept care nu mai trebuie reconfirmat in vreun fel de vreo institutie britanica/germana, iar candidatul/contractorul trebuie sa actioneze si sa se comporte ca atare, in fata de institutiile statului britanic/german sau orice alt tert din Marea Britanie / Germania in baza acestui drept deja castigat.
 
C. Avantajele programului:
 
a) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul comercial cu compania pentru care vor presta servicii in domeniul vanzarilor si vor pleca foarte repede in Marea Britanie / Germania, la respectiva companie/beneficiar.
b) In domeniul vanzarilor, candidatii lucreaza pe rezultat, acesta fiind cuantificabil in cifra de afaceri realizata.
c) Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire de aproximativ 5 zile si vor fi cazati gratuit pe perioada primelor 2 saptamani, pe cheltuiala companiei din Marea Britanie / Germania. 
d) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte dinamic si in continua dezvoltare in Marea Britanie / Germania, in care pot avea castiguri financiare pe masura calitatii serviciilor prestate.
 
D.   Detaliile programului: 

Pozitia, titlul jobului sau profesia: Agent vanzari/Vanzator, pentru diverse companii/beneficiari din Marea Britanie (ANGLIA) / Germania.
Beneficiarul serviciilor candidatului: Agentia va intermedia semnarea de contracte comerciale intre candidati si diverse companii din Marea Britanie / Germania, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul vanzarilor.
Curs teoretic pregatitor: Toti candidatii sunt instruiti conform politicilor de vanzari pe care beneficiarul le doreste sa fie aplicate de catre acestia.
Durata pregatiri candidatilor: Cursul de pregatire va incepe dupa semnarea contractului comercial si sosirea candidatului in Marea Britanie / Germania, si dureaza aproximativ 5 zile.
Participarea la cursuri: Participarea la cursuri, este obligatorie. Cursul sustinut este gratuit.  
Numarul de locuri disponibile U.K/Germania:  - 120 locuri disponibile pentru anul 2015.
Perioada recrutarii: Recrutarea se desfasoara pe tot parcursul anului, fara intreruperi.
Sex: Se accepta pe acest program femei si exceptional barbati doar dupa primirea acceptului prealabil din partea companiei straine.
Cupluri: Se accepta pe acest program si cuplurile.
Varsta acceptata: Intre 18 - 33 ani.
Candidatii peste aceste varste pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea companiilor britanice/germane.
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de comunicare, persuasiune si vanzari.
Starea civila: Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta necesara: Nu se cere experienta, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie.
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.
Limba engleza solicitata: Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 7.
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj cunoasterea limbii germane.
Carnet de conducere: Nu se cere detinerea unui carnet de conducere, dar constituie avantaj.
Castigul pe ora, castigul lunar si datele de plata ale acestuia: Fiind un contract comercial castigul este format din comisionul din vanzari: intre 15-22%.

Compania/beneficiarul remunereaza agentul de vanzari, astfel:

- in perioada de acomodare (primele 8 luni): 900 Lire sterline / 1000 Euro GARANTAT / luna, insa daca comisionul rezultat este mai mare se va plati cat este acesta;
- Castigul lunar aproximativ pentru un agent de vanzari care are rezultate bune: 1200 – 1700 Lire Sterline / 1400 - 1900 Euro. 

- Castigul poate fi platit o data pe luna, de doua ori pe luna sau saptamanal, dupa cum va fi specificat in contractul comercial.

- De regula, companiile din Marea Britanie / Germania platesc remuneratia in contul bancar deschis de candidat pe numele sau, la o banca in Marea Britanie / Germania.

- Candidatul are posibilitatea transferarii castigului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania.
Bonusuri acordate: Se acorda bonusuri in functie de performanta.
Ore suplimentare: Fiind un contract comercial nu exista conceptul de ore suplimentare. Orice ora in care candidatul munceste se plateste la fel, asa cum este stabilit in contractul comercial.
Bacsisuri: In acest domeniu se pot primii bacsisuri.
Cresteri salariale: Fiind un contract comercial nu exista conceptul de crestere salariala, insa schimbarea comisionului practicat de candidat se poate face prin act aditional, cu acordul beneficiarului serviciilor sale.
Zilele lucratoare si de odihna: - Minimum 40 ore / saptamana, maxim 72 ore / saptamana.
- 5-6 zile de lucru / saptamana
- 1-2 zile libere / saptamana

Aceste zile lucratoare si/sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat/prestator si beneficiarul serviciilor sale, prin contractul comercial.
Natura si perioada contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare: Natura contractului este comerciala, de tip prestari servicii.

Perioada contractului comercial este de regula de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre partiile contractante.

Conditia de angajare este ca candidatul sa fie selectat si sa obtina un contract comercial pe care sa il semneze cu o firma din Marea Britanie / Germania, care pune la dispozitie locuri vacante in domeniul vanzarilor.

Incetarea contractului comercial se va face la expirarea duratei pentru care a fost incheiat.
Biletul de transport
(Romania - U.K/Germania - Romania):
Companiile/beneficiarii din Marea Britanie / Germania, de regula, nu suporta pretul biletului de transport/avion. Insa pot exista exceptii in care biletul sa fie platit de catre companie/beneficiar.
Cazarea: Este identificata si pusa la dispozitie de compania din Marea Britanie / Germania.
Agentul de vanzari va trebui sa plateasca 75 de lire/saptamana cu toate utilitatile si council tax, incluse.

Agentul de vanzari va achita o garantie imobiliara in valoare totala de 500 Lire sterline care-i va fi dedusa din castig de catre compania pentru care presteaza servicii, cate 62 lire sterline / saptamana, timp de 8 saptamani. Aceasta garantie se va returna la finalul contractului de inchiriere daca nu a adus prejudicii la unitatea de cazare.
Cazarea se face in camere in care vor locui 2-3 persoane.
Mancarea: Masa nu este oferita de catre companie/beneficiar.
Transport local: Transportul local il suporta candidatul.
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii: Candidatul/prestatorul trebuie să urmeze și să respecte normele interne și reglementările stabilite de catre beneficiar asa cum a fost instruit de catre acesta, în scopul de a îndeplini obiectul contractului comercial.

Conditiile prestarii muncii sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de lucru de catre beneficiar.

Se lucreaza in puncte de vanzare specializate, in conditii foarte bune de calitate si igiena.
Documentele cerute de companiile din Marea Britanie/ Germania /beneficiari pentru evaluarea candidatului: - CV limba engleza
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatilor, stabilit pentru acest program: - 550 lei, inclusiv TVA.
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: NU se percepe deloc tarif de mediere de la candidati.

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0368-455.956

VA DORIM MULT SUCCES!