Soferi autobuz ANGLIA - Fara comisioane

NU SE PERCEP TARIFE DE INSCRIERE sau COMISIOANE DE MEDIERE !!!
Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRA
TUIT !
Prinde si tu un loc cu incepere in luna Ianuarie 2016 - Selectiile se finalizeaza in 30 Noiembrie
 2015

        Soferi autobuz ANGLIA  Soferi autobuz LONDRA

A. Scurta descriere a acestui program: 
Acesta este un program de munca, in domeniul serviciului public de transport local de calatori efectuat de operatori de transport din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord care da posibilitatea cetatenilor europeni sa lucreze la cei mai mari operatori de transport din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate. 
 
Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor care detin permis de conducere categoria D, cu bune abilitati de conducere a autobuzelor, cunoscatoare a limbii engleze la nivel conversational, interesate sa lucreze in trasportul public al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, domeniu stabil si foarte bine platit. 
 
Toate persoanele interesate sa lucreze in acest domeniu beneficiaza de training intensiv inaintea inceperii muncii si de sprijin complet din partea companiilor angajatoare.

B. Baza legala de lucru: 
 In Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord orice persoana, cetatean roman, care doreste sa lucreze pe baza unei relatii contractuale de munca cu o companie, are dreptul sa desfasoare munca in domeniul respectiv. Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie de munca cu o companie din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, sa aplice la institutiile britanice abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul de munca, catre statul britanic. 

Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze cu norma intreaga, asa cum este stipulat in contractul individual de munca pe care il incheie cu companii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

C. Avantajele programului:
a) Plasamentele se realizeaza la cei mai renumiti operatori de transport public de calatori pe tot teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, cu preponderenta in apropierea Londrei;
b) Selectiile se realizeaza in luna Noiembrie 2015, candidatii selectati vor incheia repede contractul de munca cu compania pentru care vor muncii in domeniul transportului public si vor incepe munca in luna Ianuarie 2016.
c) Candidatii lucreaza garantat minim 38 ore/ saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare;
d) Orele suplimentare + orele efectuate pe perioada weekend-ului + sarbatorile legale sunt platite la un tarif orar superior ducand la castiguri lunare foarte bune;
f) Cresteri salariale pe tot parcursul derularii contractului;
g) Plata salariului se realizeaza saptamanal;
h) Toti candidatii vor avea parte de un training intensiv GRATUIT de 2 saptamani la sosirea in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord pentru acomodare si instruire;
i) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil, foarte placut si foarte bine remunerat;
j) Contract de munca pe perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca perioada de proba;
k) Cazare ASIGURATA inca din prima zi si PREPLATITA de angajator pana la primirea primului salariu;
l) Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO;
m) Preluare de la aeroport;
n) Transportul in comun cu autobuzele companiei angajatoare este GRATUIT 

D. Responsabilitatile soferilor:
- conducerea autobuzelor de calatori pe drumurile publice din Anglia
- inmanarea biletelor de calatorie
- invatarea traseelor pe drumurile publice de calatori unde urmeaza sa conduca (toti candidatii, la sosirea in Anglia primesc un training intensiv ce consta in invatarea traseelor, acumularea de cunostinte despre companie si dobandirea experientei in conducerea autobuzului pe partea stanga a soselei)
- cunoasterea si respectarea prevederile legale cu privire la circulatia pe drumurile publice, in trafic intern de persoane
- neconducerea autovehiculul obosit sau sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor, etc. , care reduc capacitatea de conducere
- respectarea si aplicarea procedurilor de lucru ale companiei angajatoare

E. Detaliile programului:
Mai jos gasiti descrierea completa a locurilor vacante pentru acest proiect de recrutare si procedura de recrutare si selectie:
 
Pozitia, titlul jobului sau profesia: Sofer de autobuz in transportul public de calatori
Angajatorul: Agentia va intermedia semnarea de contracte individuale de munca intre candidati si diverse companii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul serviciului public de transport local de calatori efectuat de operatori de trasport din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Curs teoretic / practic pregatitor:
Toti candidatii, la sosirea in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord primesc un training intensiv ce consta in invatarea traseelor, acumularea de cunostinte despre companie si dobandirea experientei in conducerea autobuzului pe partea stanga a soselei. 
 
Pe perioada traingului angajatul este platit cu acelasi tarif orar.
Durata pregatiri candidatilor: Dupa sosirea candidatului la locul de munca se organizeaza un curs de pregatire cu durata de 14 zile, inainte de inceperea muncii. Pe durata acestui curs candidatii sunt platiti.
Locul desfasurarii muncii: Candidatii trebuie sa fie pregatiti sa lucreze oriunde pe teritoriul Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord dupa cum va decide angajatorul.
Perioada recrutarii:
Toata luna Noiembrie 2015 pana la ocuparea tuturor locurilor de munca vacante. 
Varsta acceptata: Candidatii trebuie sa aiba intre 21 si 55 de ani. Candidatii peste 55 de ani pot fi acceptati in functie de experienta. 
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitoare, serioase, prietenoase, personalitate placuta, harnice, competente, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de conducere, orientate catre nevoile pasagerului, oneste si de incredere. Tuturor candidatilor li se cere sa fie flexibili si sa respecte orarul de munca.
Starea civila: Se accepta atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta solicitata: Se cere experienta in conducerea autobuzelor de minim 1 an. 
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar detinerea unui card CPC (certificat de calificare profesională continua) poate constitui un avantaj pentru a se adapta mai repede postului.
Limba engleza solicitata: Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza si sa scrie cel putin de nivel B1 conform pasaportului lingvistic european. 
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine.
Carnet de conducere:
Se cere detinerea unui permis de conducere valabil -categoria D.
Maxim 6 puncte de penalizare.
Fara antecedente rutiere in ultimii 10 ani in ceea ce priveste consumarea bauturilor alcoolice. 
Salariul pe ora, salariul lunar si datele de plata ale acestuia:
- 10.60 GBP /ora
- Plata saptamanala, in fiecare vineri.
- Candidatul are posibilitatea transferarii salariului prin virament bancar intr-un cont din Romania, dar angajatorul nu transfera salariul angajatului in Romania. De regula, salariul este platit de angajatori prin transfer bancar, in contul bancar deschis de candidat pe numele sau, la o banca in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord .
Bonusuri acordate: Angajatorul poate decide cresteri salariale si/ sau promovari in cariera in functie de performantele angajatului. 
Durata timpului de munca si de repaus:
- min. garantat 38 ore pe saptamana, disponibilitate de a lucra in ture
- 2 zile libere/saptamana 
Ore suplimentare si Cresteri salariale: Se pot face ore suplimentare atunci cand sunt disponibile, acestea fiind platite cu 11.87 GBP /ora.
Cazurile in care drepturile salariale ale Angajatilor pot fi urmarite: In toate cazurile legate de remunerare, candidatul poate contacta institutiile abilitate in conflicte de munca din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. 

Angajatorul poate deduce din remuneratia angajatului suma prejudiciului material adus de către lucrator, în cazul în care candidatul aduce pagube materiale. Dacă candidatul produce daune mai mari pentru angajator, angajatorul are dreptul de a actiona in instanta pentru acoperirea integrala a daunelor. 
Natura si perioada contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare:
Natura contractului este contract individual de munca, cu norma intreaga.
Durata contractului: perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca sunt considerate perioada de proba.  
Exista posibilitatea reangajarii, in functie de motivul incetarii contractului.
De regula, conditia de angajare este ca candidatul sa treaca cu succes de selectia efectuata de catre angajator prin intermediul interviului skype si/sau evaluarii CV-ului si dosarului de inscriere, a trecerii cu succes  a testarii (verificarea abilitatii de a exprima orele, de a citi diverse instructiuni si informatii pe placutele din trafic, a orarului de transport) si sa semneze termenii si conditiile angajarii cu clientul celei de-a Doua PArti pentru postul pentru care a aplicat.
Conditiile de angajare, de incetare a angajarii sau de reangajare vor fi stipulate in oferta de munca/ contractul de munca/ termenii si conditiile angajarii.
Biletul de transport
(Romania – ANGLIA)
Costurile transportului catre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord sunt suportate in intregime de catre angajat. Angajatul nu poate fi insotit de membri de familie sau alti prieteni sau alte persoane care nu sunt angajate de catre angajator. In astfel de situatii, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii si nu poate beneficia de conditiile de cazare puse la dispozitie de catre angajator angajatului. 
Preluare de la aeroport: Angajatorul trimite un autobuz care sa preia candidatii de la aeroport, gratuit. In cazurile in care preluarea de la aeroport nu este posibila, Angajatorul va pune la dispozitia candidatului un plan de calatorie locala.
Cazarea: Angajatorul va asista angajatul cu o cazare temporara, platita de angajator si dedusa ulterior din salariile angajatului. Pe durata folosirii cazarii temporare angajatul trebuie sa-si gaseasca o cazare permanenta; Chiria se ridica la aproximativ 100 GBP/ saptamana.
Mancarea: Candidatii isi platesc si isi procura singuri hrana. 
Transport local: Transportul local este gratuit cu mijloacele de transport in comun ale companiei angajatoare.
Asigurari sociale: Candidatii beneficiaza de asigurari sociale platite de catre angajatorul pentru care lucreaza in baza legislatiei aplicabile in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. 
Asigurare de sanatate: Conform legii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, cetatenii romani beneficiaza de asigurari de sanatate similare cu cele oferite cetatenilor britanici.
Concediu de boala: Candidatii beneficiaza de concedii de boala. Concediul medical se ofera si se plateste conform legislatiei din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord
Perioada, modul de acordare si drepturile de plata pentru concediu de odihna: De regula angajatii primesc 20 zile de concediu anual platit + 8 sarbatori publice, in total 28 zile
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii:
Conditiile de munca sunt normale. 
 
Angajatorul va asigura si va implementa conditii de munca normale, masuri de protectie si securitate a muncii in mod corect inaintea inceperii muncii.
Compensatii banesti in caz de accidente de munca, boli profesionale sau de deces: Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului se va face conform legislatiei din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Taxele, impozitele si contributiile ce greveaza salariile cetatenilor romani: Angajatorul plateste contributiile ce ii revin conform legii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. 

Taxele si contributiile la asigurarile sociale nationale sunt deduse din salariul brut al angajatului si platite de catre angajator.
Este responsabilitatea angajatului sa asigurare evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. Taxele, dar nu si asigurarea nationala, pot fi returnate, daca angajatul solicita angajatorului la finele perioadei contractuale P45 si completeaza formularul P85.
Documentele cerute de angajatorii din strainatate:
- CV limba engleza (orice pauza intre locurile de munca trebuie explicata) + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- 1-2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- copie permis de conducere (sa includa categoria D)
- Certificatul de nastere
- Testul de logica si matematica
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Dovada incetarii raporturilor de munca in tara (de depus oricare din urmatoarele documente:  Extras Revisal/ Certificat ITM cum ca nu este inregistrat cu un contract de munca/ Decizie de incetare CIM/  Fisa de lichidare/ Adeverinta de la Administratia Financiara din care sa reiasa ca nu are venituri impozabile)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu are interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii. 
Alte costuri pentru candidati: Candidatul mai trebuie sa detina pentru confortul personal minim 200 GBP bani de buzunar pana la primul castig.
Tariful pentru serviciile de evaluare si procesare dosar inscriere, stabilite pentru acest program: - ZERO

- Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRATUIT !
 
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: - ZERO 
- Nu se percep de la candidati tarife de mediere.
 
Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefoane: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.

VA DORIM MULT SUCCES!