INGRIJIRE COPII SI TINERI in UK in CLINICI SPECIALIZATE

NU SE PERCEP COMISIOANE DE MEDIERE !!! 
Cazare, masa, curs de specializare si bilet avion dus-intors gratuite
Nu se solicita experienta sau calificare
Plecari saptamanale


A.  
Scurta descriere a acestui program:
 
Acesta este un program de munca, in domeniul sanatatii, asistentei sociale si a serviciilor de ingrijire a copiilor/ a tinerilor, in cadrul clinicilor medicale private specializate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord (UK), care da posibilitatea candidatilor cu cetatenie romana sa lucreze la angajatori din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate. 

Acest proiect se adreseaza atat persoanelor cu experienta in acest domeniu cat si celor fara experienta, interesate sa munceasca in acest domeniu pentru a-si dezvolta abilitatile profesionale sau pentru a face cariera.
Toate persoanele interesate sa lucreze in acest domeniu beneficiaza de formare profesionala specializata la locul de munca. 
 
B.   Baza legala de lucru in U.K:
 
In Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord orice persoana, cetatean roman, care doreste sa lucreze pe baza unei relatii contractuale de munca cu o companie, are dreptul sa desfasoare munca in domeniul respectiv.

Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie de munca cu o companie din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, sa aplice la institutiile britanice abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul de munca, catre statul britanic.

Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze cu norma intreaga, asa cum este stipulat in contractul individual de munca pe care il incheie cu companii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord .
 
C. Avantajele programului:
 
a) Plasamentele se realizeaza in clinici specializate pentru ingrijirea copiilor/tinerilor care sunt situate pe tot teritoriul UK;
b) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractual de munca cu compania pentru care vor muncii in domeniul ingrijirii copiilor/tinerilor si vor pleca foarte repede;
c) In domeniul ingrijirii copiilor/tinerilor, candidatii lucreaza minim 39 ore / saptamana, ore suplimentare platite (28 lire + rata orara /tura de noapte inopinata);
d) Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire la sosire in UK si pe parcursul derularii contractului de angajare;
e) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil, foarte placut, dinamic si in continua dezvoltare in UK, in care pot avea castiguri financiare bune si alte satisfactii profesionale;
f) Contract de munca pe perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca perioada de proba;
g) Cazare GRATUITA pentru primele 3 luni de zile;
h) Mancarea GRATUITA in timpul orelor de munca;
i) Acces la plan de cariera;
j) In functie de profilul candidatului si impresia creata in timpul interviului, biletul de avion poate fi GRATUIT platit in avans sau decontat la sosire in Anglia;
k) Biletul de avion de retur GRATUIT, daca nu au existat abateri disciplinare grave;
l) Curs de specializare GRATUIT cu obtinerea unei diplome QCF nivel 3 in acest domeniu;
m) Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO;
n) Preluarea de la aeroport sau oferirea unei itinerariu pana la cazare/punctul de lucru decontat de angajator.
 
D.   Detaliile programului:
 
Mai jos gasiti descrierea completa a locurilor vacante pentru aceasta oferta de munca si procedura de recrutare si selectie:

Pozitia, titlul jobului sau profesia: Personal ingrijire copii si orice alta pozitie din sfera acestui domeniu de activitate
Angajatorul din strainatate: Agentia va intermedia semnarea de contracte individuale de munca intre candidati si diverse companii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in in domeniul  sanatatii, asistentei sociale si a serviciilor de ingrijire a copiilor/ a tinerilor, in cadrul clinicilor medicale private specializate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. 

Candidatii vor lucra oriunde pe teritoriul Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, in functie de locatia angajatorului care ii va selecta.
Sex: Se accepta pe acest program femei si barbati.
Cupluri: Se accepta pe acest program si cuplurile, dar acestia vor lucra la puncte de lucru diferite, insa vor fi cazati impreuna sau in locuri diferite dupa cum prefera.
Varsta acceptata:
Intre 21 si 55 ani.
Candidatii cu varste peste 55 ani pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea angajatorilor britanici. 
Curs teoretic pregatitor:
Toti candidatii sunt instruiti la locul de munca pe parcursul derularii contractului de munca.
Candidatii trebuie sa participe la cursul de formare profesionala oferit pe cheltuiala angajatorului in domeniul Health and Social  Care - QCF level 3, aceasta constituind o cerinta obligatorie in acest sector de munca. 
Candidatii au parte de formare continua la locul de munca, pe toata perioada de derulare a contractului de munca
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitoare, serioase, prietenoase, personalitate placuta, harnice, competente, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de organizare, aplecate spre nevoile altora, cu simt al umorului, organizate, sensibile, calme, oneste si de incredere. Tuturor candidatilor li se cere sa fie flexibili si muncitori la locul de munca. 
Starea civila: Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta in domeniu:
Experienta relevanta nu este obligatorie, insa orice experienta in domeniul ingrijirii copiilor/ tinerilor sau oricaror altor persoane vulnerabile reprezinta un avantaj pentru a se adapta mai repede postului. 
Candidatii vor dobandi cunostintele necesare in acest sector de activitate prin participarea la training si cursuri ce sunt puse la dispozitie de catre angajator.
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea poate constitui un avantaj pentru a se adapta mai repede postului.
Limba engleza solicitata: Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza si sa scrie cel putin de nivel B1/B2 conform pasaportului lingvistic european. 
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj.
Carnet de conducere: Nu se cere detinerea unui carnet de conducere.
Salariul pe ora, salariul lunar si datele de plata ale acestuia:
Salariile pornesc de la 6,70 GBP /ora
De la data finalizarii cursului QCF nivel 3 in domeniul sanatatii si ingrijirii copiilor, candidatul va fi remunerat cu 8 GBP/ ora.
Daca candidatul este chemat inopinat la munca in timpul orelor de somn, acestuia i se vor plati 28 GBP + rata orara pentru fiecare ora lucrata. 

Datele de plata sunt fixate de fiecare angajator in parte, astfel incat salariul va putea fi platit o data pe luna, de doua ori pe luna sau saptamanal.
Candidatul are posibilitatea transferarii salariului prin virament bancar intr-un cont din Romania. De regula, salariul este platit de angajatori prin transfer bancar, in contul bancar deschis de candidat pe numele sau, la o banca in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
 
Angajatorul asista candidatul in vederea deschiderii unui cont bancar in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. 
 
Angajatul are posibilitatea transferarii salariului in Romania prin operatiuni bancare. 

Se pot face ore suplimentare atunci cand sunt disponibile, acestea fiind platite de regula la tarif orar normal.
Posibilitatea acordarii de ore suplimentare platite, depinde de fiecare angajator in parte si de volumul de lucru.

Angajatorul poate decide cresteri salariale si/ sau promovari in cariera in functie de performantele angajatului. 
Zilele lucratoare si de odihna:
- min 39 ore pe saptamana, disponibilitate de a lucra in ture de zi si de noapte.
- 1-3 zile libere/ saptamana
Natura si perioada contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare:
Natura contractului este contract individual de munca, cu norma intreaga.
Durata contractului: perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca sunt considerate perioada de proba. Exista posibilitatea de a se reinnoi contractul in functie de performantele angajatului si decizia angajatorului. 
 
Conditia de angajare este ca candidatul sa fie selectat in baza evaluarii CV-ului si a celorlate acte obligatorii si/sau interviului si sa obtina un contract de munca pe care sa il semneze cu o societate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord , care pune la dispozitie locuri vacante in acest domeniu. 
 
Conditiile de angajare, de incetare a angajarii sau de reangajare vor fi stipulate in oferta de munca/ contractul de munca/ termenii si conditiile angajarii
Biletul de transport
(Romania - U.K - Romania):
In functie de profilul candidatului si impresia creata in timpul interviului, biletul de avion poate fi GRATUIT, platit in avans sau decontat la sosire in Anglia. 
 
In toate cazurile in care nu au existat abateri disciplinare grave, biletul retur de calatorie este platit de catre angajator.
 
Angajatul nu poate fi insotit de membrii de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt angajate de angajator. In astfel de cazuri, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii.
Cazarea: Angajatorii ofera acest sprijin candidatului inaintea sosirii sale in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord , prin organizarea tuturor formalitatilor cu cazarea. De regula, in primele 3 luni de munca, costurile asociate cu cazarea sunt suportate de catre angajator.
Mancarea: De regula, angajatorul asigura mesele in timpul orelor de munca.
Transport local: De obicei cazarea nu este prea departe de locul de munca, deci se poate opta pentru varianta de ajunge pe jos la locul de munca. In caz contrar, costul este suportat de angajat. 
Perioada, modul de acordare și drepturile de plată pentru concediu de odihna: De regula angajatii primesc 5.6 saptamani sau 28 de zile de concediu platit anual. Angajatorul poate include sarbatorile legale ca parte a concediului legal anual.
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii:
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in cazul sesiunii de instruire/ pregatire ce se vor realiza la locul de munca. 
Angajatul trebuie sa respecte politicile si procedurile angajatorului (asa cum vor fi modificate ocazional) pentru a-si duce la indeplinire indatoririle de serviciu.
Dosarul de inscriere al candidatului solicitat de angajatorii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord  pentru evaluarea candidatului trebuie sa contina urmatoarele documente: 
- CV limba engleza (orice pauza intre locurile de munca trebuie explicata)) + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- 3 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
- Formular de aplicare completat
- Formular declaratie medicala completat
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Dovada incetarii raporturilor de munca in tara (de depus oricare din urmatoarele documente:  Extras Revisal/ Certificat ITM cum ca nu este inregistrat cu un contract de munca/ Decizie de incetare CIM/ Fisa de lichidare/ Adeverinta de la Administratia Financiara din care sa reiasa ca nu are venituri impozabile)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu are interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatilor, stabilit pentru acest program: - 550 lei (inclusiv TVA). Promotie: Pana in data de 2 Octombrie 2015 tariful de evaluare este ZERO. 
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: Nu se percepe comision de mediere !!!

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0368-455.956

VA DORIM MULT SUCCES!