Soferi TIR (contracte de munca) - Benelux, Germania, Franta si alte tari din UE

NU SE PERCEP COMISIOANE DE MEDIERE !!! 
- TRANSPORTUL PLATIT DE ANGAJATOR -
Fiecare 6 saptamani de munca sunt urmate de 1 saptamana libera, daca soferul doreste acest lucru.
 
A. Scurta descriere a acestui program: 

Agentia noastra colaboreaza cu foarte multe companii din strainatate care ofera locuri vacante in acest domeniu in diverse tari din Europa, de aceea locurile se afla pe tot teritoriul Europei iar candidatii selectati vor lucra pe teritoriul uneia, doua sau chiar mai multe dintre ele. Inaintea plecarii din tara, la momentul semnarii ofertei de munca cu compania din strainatate care v-a selectat, veti cunoaste exact locatia locului de munca.


B. Baza legala de lucru: 
Toti candidatii nostri care se inscriu pe acest program de munca vor incheia contracte de munca cu companii de transport din diverse tari europene.

Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie de munca cu o companie din Spatiul European, sa aplice la institutiile din tara de pe teritoriul careia este inregistrata compania respectiva in vederea obtinerii codului fiscal, in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul de munca, catre statul respectiv. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze full-time, asa cum este stipulat in contractul de munca care il incheie cu compania straina. 

C. Avantajele programului:
 
- Contract de munca cu durata de 12 luni, cu posiblitate de prelungire.
- Castiguri lunare intre 1.317 si 1.787 EUR net (sumele sunt compuse din salariu fix + diurna).
- Preluare gratuita de la aeroport.
- Pretul biletului de avion este rambursat total sau partial.
- Cazarea pre-identificata si asigurata gratuit.
- Curs de pregatire oferit gratuit, pe durata caruia Angajatii sunt platiti.
- Flota moderna, dotata cu calculator de bord pentru comunicare, navigare si gestiune a timpului de condus.
- Bonus trimestrial de 250 EUR la salariu pentru performante si capacitati superioare (odata la 3 luni).
- Fiecare 6 saptamani de munca sunt urmate de 1 saptamana libera, daca soferul doreste acest lucru. Pentru acest timp soferii nu sunt platiti diurna insa primesc salariul de baza.
- Fara tarif de mediere.

D. Responsabilitatile soferilor de TIR:
 
Responsabilitatile soferului de TIR includ livrarea si ridicarea marfurilor, raportare, operatii, siguranta si protectia muncii, precum si alte responsabilitati delegate de catre management. Soferul de camion va mentine o atitudine pozitiva care incurajeaza spiritul de echipa in cadrul locului de munca si o imagine favorabila a Angajatorului. 

Responsabilitati principale:
- Livrarea bunurilor.
- Incarcarea si descarcarea marfii.
- Pastrarea unui jurnal de bord referitor cantitatea si tipul de marfa livrata.
- Condusul pe distante mari.
- Alimentarea cu benzina, curatarea camionului, si spalarea oglinzilor.
- Raportarea catre superiori a tuturor incidentelor petrecute pe drum.

E. Detaliile programului:
Mai jos gasiti descrierea completa a locurilor vacante pentru acest proiect de recrutare si procedura de recrutare si selectie:
 
Pozitia, titlul jobului sau profesia: Sofer TIR container cisterna
Angajatorul: Agentia va intermedia semnarea de contracte de munca intre candidati si diverse companii din spatiul European care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul transport – logistica, pe pozitia de sofer TIR, iar prestarea muncii se va face oriunde pe teritoriul tarilor europene.
Curs teoretic / practic pregatitor: Dupa ajungerea candidatului la locul de munca trebuie sa participe la pregatirea teoretica si practica care reprezinta o sesiune obligatorie inainte de a incepe sa lucreze in baza contractului de munca. Cursul este oferit GRATUIT tuturor candidatilor.

Toti candidatii sunt instruiti conform normelor internationale, in diverse materii cu aplicabilitate practica in domeniul transport si logistica, ca:
- Sanatate si siguranta
- Evaluarea riscurilor
- Teoria, practica si evaluarea in deplasarea si manipularea bunurilor
- Riscurile consumului de alcool si a drogurilor
- etc

La sosire, toti candidatii cu experienta de sub 3 ani trebuie sa sustina urmatoarele teste de evaluare:

1. Test de conducere
- Sofatul TIR-ului
- Cuplarea TIR-ului la remorca prin cablu
- Parcarea TIR-ului cu spatele la rampa de incarcare (p-box) si inapoi
- Sofatul pe autostrada
- Alte teste relevante

2. Test de cunostinte a regulilor de circulatie si a orelor de odihna
- Test cu raspunsuri multiple referitor la regulile international in privinta soferilor de TIR, si a regulilor de circulatie internationala)

Pe durata cursului de pregatire, Angajatii sunt platiti.
Durata pregatiri candidatilor: Dupa sosirea candidatului la locul de munca se organizeaza un curs de pregatire si evaluare cu durata de 14 zile, inainte de inceperea muncii. Pe durata acestui curs candidatii sunt platiti.
Locul desfasurarii muncii: Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), Franta, Germania si alte tari europene, in functie de necesitatile de afaceri ale Angajatorului.

Desfasurarea activitatii se va desfasura in orice unitate a grupului din tarile de mai sus, iar Angajatul va fi la dispozitia Angajatorului pentru a isi indeplini sarcinile in cadrul oricarei unitati in care Angajatorul decide sa il detaseze.
Perioada recrutarii: Recrutarea se desfasoara pe tot parcursul anului, fara intreruperi.
Varsta acceptata: Candidatii trebuie sa aiba intre 21 si 50 de ani. Candidatii peste 50 de ani pot fi acceptati in functie de experienta. 
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, organizati si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.
Starea civila: Se accepta atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta solicitata: Postul necesita experienta international prealabila de minim 1 an de zile pe un post de sofer camioane grele in Europa; candidatii cu experienta relevant prezinta un avantaj in a fi selectati.
- Candidatii cu minim 1 an experienta in traficul European vor fi supusi unui examen la sosire
- Candidatii cu experienta de peste 3 ani nu vor fi supusi examenului
Calificare: Detinerea unui Certificat de competenta profesionala (CCP) si a unui card tahograf este obligatorie.

Detinerea unui Certificat ADR ar putea reprezenta un avantaj pentru a fi selectat. Detinerea unei diplome sau specializari relevante ar putea reprezenta un avantaj pentru a fi selectat.
Limba engleza solicitata: Candidatii acceptati trebuie sa cunoasca engleza cel putin la nivel mediu, minim nota 6 pe o scara de la 1 – 10.
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine.
Carnet de conducere: Toti candidatii trebuie sa detina permise de conducere de tip C si tip E de cu vechime de cel putin 1 an.
Salariul pe ora, salariul lunar si datele de plata ale acestuia: Salariul lunar net este de 377 EUR.

Soferii primesc un salariu de baza pentru zilele muncite. In plus, fiecare sofer primeste o diurna de 47 EUR pentru masa pentru fiecare zi muncita.

In zilele in care Soferul nu conduce, acesta nu primeste diurna de 47 EUR/ zi.

Pentru lunile in care soferii lucreaza 4 sapt, acestia primesc un castig total de aproximativ 1.787 EUR/ luna net (aceasta suma include diurna).

Pentru lunile in care soferii lucreaza 3 sapt, acestia primesc un castig total de aproximativ 1.317 EUR/ luna net (aceasta suma include diurna).

Salariul este platit lunar, pana in data de 30 a lunii. Diurna este platita tot lunar, pana in data de 10 a lunii.

De regula, companiile platesc castigul in contul bancar deschis de candidat pe numele sau.

Angajatul are posibilitatea transferarii salariului in Romania prin operatiuni bancare.
Bonusuri acordate: Soferii pot primi un bonus trimestrial de 250 EUR la salariu pentru performante si capacitati superioare (odata la 3 luni).

Toate TIR-urile sunt echipate cu calculator de bord pentru comunicare, navigare si gestiune a timpului de condus.
Durata timpului de munca si de repaus: - Pana la 15 ore lucratoare/ zi, in concordanta cu regulamentul rutier din UE
- De regula intre 8-9 ore de condus/ zi
- De regula intre 5 – 6 zile lucratoare/ saptamana
- Zile de repaus se acorda in concordanta cu regulamentul UE.
- Fiecare 6 saptamani de munca sunt urmate de 1 saptamana libera, daca soferul doreste acest lucru. Pentru acest timp soferii nu sunt platiti diurna.
Ore suplimentare si Cresteri salariale: Pe acest program nu sunt disponibile ore suplimentare.
Angajatul are posibilitatea de a i se mari salariul dupa 12 luni de munca.
Cazurile in care drepturile salariale ale Angajatilor pot fi urmarite: In toate cazurile legate de remunerare, candidatul poate contacta institutiile abilitate in conflicte de munca din tara in care i s-a incheiat contractul de munca.

Angajatorul poate deduce din remuneratia Angajatului suma prejudiciului material adus de catre lucrator, in cazul in care candidatul aduce pagube materiale. Daca candidatul produce daune mai mari pentru Angajator, Angajatorul are dreptul de a actiona in instanta pentru acoperirea integrala a daunelor.
Natura si perioada contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare: Natura contractului este contract individual de munca, cu norma intreaga.

Durata contractului: 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Conditia de angajare este ca candidatul sa fie selectat in baza evaluarii CV-ului/interviului si sa obtina un contract de munca pe care sa il semneze cu o societate din Europa, care pune la dispozitie locuri vacante in domeniile transport si logistica.

Conditiile de angajare, de incetare a angajarii sau de reangajare vor fi stipulate in oferta de munca/contractul de munca/termenii si conditiile angajarii.

Contractul inceteaza la expirarea duratei pentru care a fost incheiat. De comun acord, partile pot stabili prelungirea contractului.
Biletul de transport
(Romania – tara in care s-a intocmit contractul de munca)
Costurile transportului catre tara in care s-a intocmit contractul de munca sunt rambursate total sau partial de catre Angajator.

Angajatul nu poate fi insotit de membrii de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt Angajate de Angajator. In astfel de cazuri, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii si nu poate beneficia de conditiile de cazare puse la dispozitie de catre AngajatorAngajatului.
Preluare de la aeroport: Angajatorul trimite un autobuz care sa preia candidatii de la aeroport, gratuit. In cazurile in care preluarea de la aeroport nu este posibila, Angajatorul va pune la dispozitia candidatului un plan de calatorie locala.
Cazarea: Cazarea este identificata/ organizata de catre Angajator inaintea sosirii candidatului, gratuit.

Soferii dorm in paturile din interiorul camioanelor. Aditional au acces, la birourile Companiei la masini de spalat, dusuri si alte utilitati necesare.

1 Sofer/ TIR
Mancarea: Candidatii primesc o diurna de 47 EUR pentru mese. Candidatii trebuie sa isi procure masa singuri.
Transport local: Transportul local este organizat si platit de catre Candidat.
Asigurari sociale: Candidatii beneficiaza de asigurari sociale platite de catre Angajatorul pentru care lucreaza in baza legislatiei aplicabile in tara in care li s-a intocmit contractul de munca.
Asigurare de sanatate: Angajatul are acces la asigurare de sanatate prin intermediul contractului sau.
Concediu de boala: Pe perioada contractului de munca Angajatul va beneficia de concediu de boala. Daca pentru un motiv sau altul Angajatul nu lucreaza datorita unei boli sau rani, atunci el/ ea va fi platit/a pentru zilele nemuncite (daca prezinta companiei un bilet de la spital)..
Perioada, modul de acordare si drepturile de plata pentru concediu de odihna: 14 zile de vacanta platita/ an.
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii: Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in cazul sesiunii de instruire/pregatire ce se vor realiza la locul de munca.
Angajatul trebuie sa respecte politicile si procedurile Angajatorului (asa cum vor fi modificate ocazional) pentru a-si duce la indeplinire indatoririle de serviciu.
Compensatii banesti in caz de accidente de munca, boli profesionale sau de deces: In acest scop Angajatii trebuie sa isi procure o asigurare medicala privata, care sa acopere aceste tipuri de situatii.
Taxele, impozitele si contributiile ce greveaza salariile cetatenilor romani: Contributiile la asigurarile sociale sunt platite de catre Angajator conform legislatiei in vigoare in tara in care s-a intocmit contracul de munca.

Contributiile la asigurarile sociale sunt deduse din salariul brut al Angajatului si platite de catre Angajator, asigurandu-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale.
Documentele cerute de angajatorii din strainatate: - CV limba engleza + poza tip pasaport cu zambet, poza corp intreg incluse
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca aveti)
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la Angajatori anteriori.
- Formular de aplicare completat
- Formular declaratie medicala completat
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
- Copie permis de conducere C+E
- Copie card tahograf
- Copie certificat ADR (daca exista)
- Copie certificat de pregatire profesionala a conducatorului auto
- Alte documente relevante (diplome, referinte) daca exista
Alte costuri pentru candidati: Candidatul mai trebuie sa detina pentru confortul personal minim 200 EUR bani de buzunar pana la primul castig.
Tariful pentru serviciile de evaluare si procesare dosar inscriere, stabilite pentru acest program: - 550 lei, (inclusiv TVA), la momentul semnarii contractului de mediere.
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: Nu se percepe de la candidati tarife de mediere.
 
Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0368-455.956

VA DORIM MULT SUCCES!