Consultanti vanzari pt cele mai renumite magazine de obiecte sanitare din U.K (Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord)

NU SE PERCEP COMISIOANE DE MEDIERE !!! 
Posibilitatea de intervievere finala in cadrul unui targ de joburi
Nu se solicita experienta sau calificare
Plecari urgente
      
 
A.   Scurta descriere a acestui program:
 
Acesta este un program de munca, in domeniul vanzarii produselor si instalatiilor sanitare, in cadrul celor mai mari lanturi de magazine de specialitate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord (UK), care da posibilitatea candidatilor cu cetatenie romana sa lucreze la angajatori din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord  care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.
Acest proiect se adreseaza vorbitorilor de limba engleza, atat persoanelor cu experienta in domeniul vanzarilor cat si celor care provin din alte medii profesionale insa care au interactionat cu clientii in mod direct si care sunt interesate sa-si dezvolte abilitatile profesionale sau sa faca cariera in acest domeniu. 
 
Toate persoanele interesate sa lucreze in acest domeniu beneficiaza de formare profesionala la locul de munca, de traininguri intensive si cursuri de specialitate.
 
B.   Baza legala de lucru in Marea Britanie:
 
In Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord orice persoana, cetatean roman, care doreste sa lucreze pe baza unei relatii contractuale de munca cu o companie, are dreptul sa desfasoare munca in domeniul respectiv. Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie de munca cu o companie din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, sa aplice la institutiile britanice abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul de munca, catre statul britanic. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze cu norma intreaga, asa cum este stipulat in contractul individual de munca pe care il incheie cu companii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. 
 
C. Avantajele programului:
 
a) Plasamentele se realizeaza in unul din cele peste 150 de magazine din cadrul celor mai mari retaileri in materie de produse si instalatii sanitare de pe teritoriul UK;
b) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul de munca cu compania pentru care vor muncii in domeniul vanzarilor si vor pleca in principiu in cursul lunii Martie/Aprilie 2016;
c) De regula se lucreaza 40 ore / saptamana; 5 zile/saptamana; 2 zile de odihna/saptamana;
d) Toti candidatii vor avea acces la un stagiu de pregatire intensiva platit integral de angajator (training si cursuri de specialitate), in primele 12 saptamani de munca (angajatul este platit pe perioada traingului la tarif orar normal);
e) Contract de munca pe perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca perioada de proba;
f) Cazare pre-platita si organizata de catre angajator inaintea sosirii in UK; De regula, angajatorul suporta costul depozitului asociat cu inchirierea si contribuie partial la costul chiriei in primele 3 luni de munca;
g) Acces la plan de cariera;
h) Salariul porneste de la 6, 70 GBP (lire sterline) / ora + comision din vanzari;
i) Crestere salariala din Aprilie 2016 la 7,20 GBP (lire sterline) / ora;
j) Posibilitati exceptionale de castig: salariul mediu inregistrat/consultant vanzari este de 23000 GBP (lire sterline)/an, cel mai mare salariu inregistrat de un consultant in vanzari este de peste 50000 GBP (lire sterline)/an;
k) Concediu platit: 28 de zile / an
l) Acces la schema de pensionare, acces la discounturi, stimulente in functie de vanzari;
m) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil, foarte placut, dinamic si in continua dezvoltare in UK, putand accesa castiguri financiare foarte bune si alte satisfactii profesionale;
n) Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO;
o) Preluarea de la aeroport sau oferirea unui itinerariu pana la cazare/punctul de lucru decontat de angajator;
p) Intalnirea cu viitorul angajator in cadrul selectiilor ce se vor realiza in cadrul targului de joburi care va avea loc in principiu in 20 - 21 Februarie 2016 la Brasov sau online dupa cum va decide angajatorul;
q) Nu se percepe comision de mediere. 
 
D.   Detaliile programului: 

Pozitia, titlul jobului sau profesia: Consultant vanzari
Angajatorul din strainatate: Agentia va intermedia semnarea de contracte individuale de munca intre candidati si diverse companii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul vanzarilor, in cadrul celor mari mari lanturi de magazine de obiecte si instalatii sanitare din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Locul desfasurarii muncii:
Candidatii vor lucra oriunde pe teritoriul Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord,acolo unde va decide angajatorul care l-a selectat, in unul din cele peste 150 de magazine de specialitate, in principiu in unul din urmatoarele orase/regiuni dar fara a ne limita la acestea: Kent, Essex, Bedfordshire, Berkshire, Bristol, West Midlands, East England, Glasgow.
Ocazional locul de munca se va desfasura in cadrul expozitiilor de specialitate si in showroom-uri, dupa cum dicteaza necesitatile afacerii. 
Curs teoretic pregatitor:
Toti candidatii, in primele 12 saptamani de munca, sunt pregatiti intensiv la locul de munca si in afara acestuia, acesta fiind platit la tarif orar normal.
Costul trainingului este de pana la 1000 GBP si este suportat de catre angajator. Daca angajatul va pleca de la locul de munca mai devreme de 12 luni, angajatorul isi rezerva dreptul de a deduce costul din salariul angajatului.
Candidatii trebuie sa participe la toate trainingurile ce se vor derula in interiorul magazinului cat si la cursurile de specialitate ce se vor realiza in afara acestora.
Durata pregatiri candidatilor:
Candidatii au parte de formare continua la locul de munca in primele 12 saptamani de munca, dar si pe toata perioada de derulare a contractului de munca dupa cum considera angajatorul.
Aplicarea pentru obtinerea numarul de securitate/asigurare sociala:
Toti candidatii care sunt angajati de companii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord , trebuie sa isi obtina de la institutiile abilitate NINO (National Insurance Number), pentru a putea ulterior sa isi plateasca contributiile rezultate din salariul obtinut in baza contractului de munca incheiat cu o companie din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord .
De regula, angajatorii asista candidatii in vederea aplicarii si obtinerii NINO.
Regulile de aplicare pentru obtinerea NINO sunt foarte clar reglementate, iar informatiile actualizate se pot obtine de pe situl oficial al institutiei britanice „HM Revenue & Customs”, accesand linkul: http://www.hmrc.gov.uk/ni/intro/number.htm.  
Numarul de locuri disponibile in U.K:  - Minim 48, cu posibilitate de suplimentare pe parcursul anului dupa cum va informa Agentia. 
Perioada recrutarii:
Recrutarea candidatilor eligibili pentru ocuparea primelor 48 de locuri vacante se efectueaza pe tot parcursul lunii Ianuarie, fara intreruperi, pana la data de 11 Februarie 2016 .
 
Prelungirea perioadei de recrutare se realizeaza doar cu acordul prealabil din partea Agentiei si doar in limita locurilor disponibile.
Obligatiile angajatilor cetateni romani în Marea Britanie: Sa respecte legislatia din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, termenii si conditiile de angajare si orice alte politici si proceduri relevante.
Cerintele angajatorului referitoare la gen: Se accepta pe acest program atat femei cat si barbati.
Cupluri: Se accepta pe acest program si cuplurile, posibilitate de a fi cazati impreuna si de a lucra in acelasi magazin.
Criteriul angajatorului referitor la varsta acceptata:
Intre 22 si 45 ani.
Candidatii cu varste sub 22 si peste 45 ani pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea angajatorilor britanici. 
Personalitate: Se accepta persoane cu persoane cu atitudine pozitiva, muncitoare, amabile si prietenoase, cu personalitate placuta, prezentabile si pedante, oneste si de incredere. Tuturor candidatilor li se cere sa fie flexibili si muncitori la locul de munca.
Starea civila: Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta necesara:
Experienta in domeniul vanzarilor nu este obligatorie, se accepta orice experienta profesionala anterioara unde a existat relationare directa cu clientii dezvoltand abilitati de genul: rabdare, tact, limbaj pozitiv, empatie, analiza, negociere, etc.
Candidatii vor dobandi cunostintele necesare in acest sector de activitate prin participarea la training si cursuri ce sunt puse la dispozitie de catre angajator atat la locul de munca si/sau in alte unitati de formare profesionala. 
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea poate constitui un avantaj pentru a se adapta mai repede postului; 
Limbi straine:
Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza si sa scrie cel putin de nivel B1 conform pasaportului lingvistic european. 
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj. 
Carnet de conducere: Detinerea unui permis de conducere constituie o cerinta obligatorie. Candidatii care nu detin permis de conducere sunt acceptati cu conditia de a participa in UK la cursul de obtinere a permisului de conducere care se plateste de angajator si se deduce din salariul angajatului. Valoarea cursului se ridica pana la 600 GBP, 60 GBP/ luna. 
Salariul brut pe ora, salariul lunar si datele de plata ale acestuia:
Salariile pornesc de la 6,70 GBP /ora + comision din vanzari

Datele de plata sunt fixate de fiecare magazin in parte, de regula salariul se plateste lunar, in ultima zi de vineri a fiecarei luni.

Candidatul are posibilitatea transferarii salariului prin virament bancar intr-un cont din Romania. De regula, salariul este platit de angajatori prin transfer bancar, in contul bancar deschis de candidat pe numele sau la o banca in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. Angajatorul asista candidatul in vederea deschiderii unui cont bancar in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Sporuri: Acces la schema de pensionare, acces la discounturi, stimulente in functie de vanzari.
Ore suplimentare: Se pot face ore suplimentare platite, de regula la tarif normal, atunci cand volumul de vanzari creste si dupa cum decide managerul necesar. Orele suplimentare solicitate pentru a  duce la bun sfarsit indatoririle de serviciu nu sunt platite ele fiind atribuite cu scopul de a corecta prestatia in ziua respectiva.
Cresteri salariale:
Angajatorul poate decide cresteri salariale si/ sau promovari in cariera in functie de performantele angajatului.
Prima crestere salariala are loc in Aprilie 2016, indiferent de performante, rata orara fiind crescuta la 7,20 GBP/ora.
Cazurile în care drepturile salariale ale angajatilor pot fi urmărite:
În toate cazurile legate de remunerare, candidatul poate contacta institutiile abilitate in conflicte de munca din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord .
Angajatorul poate deduce din remuneratia angajatului suma prejudiciului material adus de către lucrator, în cazul în care candidatul aduce pagube materiale. Dacă candidatul produce daune mai mari pentru angajator, angajatorul are dreptul de a actiona in instanta pentru acoperirea integrala a daunelor. 
Durata timpului de munca si de repaus:
De obicei se lucreaza 40 de ore/ saptamana (inclusiv sfarsitul de saptamana si sarbatorile legale). Orele de munca pot varia in functie de necesitatile afacerii. Se acorda pauza de masa.
De regula se acorda 2 zile libere/ saptamana.
Natura si durata contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare:
Natura contractului este contract individual de munca, cu norma intreaga.
Durata contractului: perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca sunt considerate perioada de proba.  Exista posibilitatea de a se reinnoi contractul in functie de performantele angajatului si decizia angajatorului.
Conditia de angajare este ca candidatul sa fie selectat in baza evaluarii CV-ului si a celorlate acte obligatorii si/sau interviului si sa obtina un contract de munca pe care sa il semneze cu o societate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord , care pune la dispozitie locuri vacante in acest domeniu.
Conditiile de angajare, de incetare a angajarii sau de reangajare vor fi stipulate in oferta de munca/ contractul de munca/ termenii si conditiile angajarii.
Biletul de transport
(Romania - U.K- Romania):
Costurile transportului catre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord sunt suportate in intregime de catre angajat.
Angajatul nu poate fi insotit de membrii de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt angajate de angajator. In astfel de cazuri, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii.
Cazarea:
De obicei angajatorii ofera acest sprijin candidatului inaintea sosirii sale in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord , prin organizarea tuturor formalitatilor cu cazarea. De regula, angajatorul contribuie pentru primele 3 luni la chiria lunara cu 125 GBP din totalul chiriei lunare care poate fi pana la 400lire sterline/luna cu deducerea diferentei ramase de plata din salariu  si cu plata integrala a depozitului asociat inchirierii (angajatorul face inspectii periodice pentru verificarea conditiilor de cazare);
De regula, la cazare vor locui maxim 8 colegi /proprietate.
Mancarea: Asigurarea hranei este responsabilitatea exclusiva a angajatului. Cazarile sunt dotate cu bucatarie proprie. 
Transport local si alte cheltuieli: De obicei cazarea nu este prea departe de locul de munca, deci se poate opta pentru varianta de ajunge pe jos la locul de munca. In caz contrar, costul este suportat de angajat.
Asigurari sociale: Candidatii beneficiaza de asigurari sociale platite de catre angajatorul pentru care lucreaza in baza legislatiei aplicabile in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord . 
Asigurare de sanatate:
Conform legii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord , cetatenii romani beneficiaza de asigurari de sanatate similare cu cele oferite cetatenilor britanici.
Concediu de boala:
Candidatii beneficiaza de concedii de boala.
In primul an de la angajare se aplica reglementarile legale cu privire la concediul de boala, dupa 1 an de la angajare angajatorul poate oferi angajatului mai multe beneficii in acest sens.
Perioada, modul de acordare si drepturile de plată pentru concediu de odihna: 
De regula angajatii primesc 28 de zile de concediu platit anual, incluzand sarbatorile publice si legale.
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii:
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in cazul sesiunii de instruire/ pregatire ce se vor realiza la locul de munca.
Compania va asigura conditii corecte de munca, masuri de protectie si securitate a muncii implementate inaintea inceperii muncii. Se acorda instructaj in prima zi de munca cu privire la protectia sanatatii si securitatii in munca.
Compensatii banesti in caz de accidente de muncă, boli profesionale sau de deces:
Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului se va face conform legislatiei din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Taxele, impozitele si contributiile ce greveaza salariile cetatenilor romani:  
Angajatorul plateste contributiile ce ii revin conform legii din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Taxele si contributiile la asigurarile sociale nationale sunt deduse din salariul brut al angajatului si platite de catre angajator.
Este responsabilitatea angajatului sa asigurare evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. Taxele, dar nu si asigurarea nationala, pot fi returnate, daca angajatul solicita angajatorului la incetarea contractului de munca formularul P45 si completeaza formularul P85.
Documentele cerute de companiile din Marea Britanie pentru evaluarea candidatului:
- CV limba engleza (trebuie sa contina acele locuri de munca unde a interactionat cu clientii) + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- 1-2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori (nu se accepta cele care emana de la familie/rude)
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- copie permis de conducere valabil (daca exista)
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Dovada incetarii raporturilor de munca in tara (de depus oricare din urmatoarele documente:  Extras Revisal/ Certificat ITM cum ca nu este inregistrat cu un contract de munca/ Decizie de incetare CIM/ Fisa de lichidare/ Adeverinta de la Administratia Financiara din care sa reiasa ca nu are venituri impozabile)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu are interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatilor, stabilit pentru acest program: - 360 RON, inclusiv TVA. Acest tarif se returneaza in cazul prezentei la interviurile finale de selectie care au loc direct cu angajatorii, fie in cadrul unui targ de joburi, fie in cadrul interviurilor desfasurate prin telefon/videoconferinta, dupa cum decid angajatorii. 
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: - NU se percepe niciun tarif de mediere de la candidati !!!
Alte costuri pentru candidati: - Biletul de avion

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefoane: 0368-455.956.

VA DORIM MULT SUCCES!