Ingrijire copii in GRECIA + alte pozitii ca: Menajere, Ingrijitori batrani, Soferi, Gradinari, Bucatari, Educatori, Au Pair)

La acest program se aplica promotia: "Fara comisioane de mediere - ZERO TAXE !"

Ingrijire copii Grecia  Menajera camerista Grecia  Bona / Au Pair Grecia  Camerista Grecia  Ingrijire copii Grecia 

A. Scurta descriere a acestui program:

Acesta este un program de tip prestari servicii, in domeniul serviciilor oferite la domiciliu (ingrijire copii, curatenie etc).
 
Agentia noastra colaboreaza cu Familii-gazda / Companii din Grecia care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de munca se afla pe tot teritoriul respectivei tari iar candidatii selectati pot lucra in una, doua sau mai multe localitati din Grecia. Inaintea plecarii din tara a candidatiilor, la momentul semnarii ofertei de munca cu Familia-gazda / Compania care i-a selectat, se va cunoaste exact locatia locului de munca. 
 
Acest program se adreseaza persoanelor cu experienta care doresc sa presteze munca in baza unui contract comercial, in cadrul unei familii sau companii din Grecia. Locatiile prestarii muncii sunt foarte frumoase, familiile sunt instarite iar candidatul primeste toate conditiile necesare unui trai confortabil. Exceptand unele situatii rare, cazarea si mesele sunt oferite gratuit ceea ce permite candidatului sa puna deoparte integral castigul lunar, la finalul contractului putand avea pusa deoparte o suma consistenta.

B. Baza legala de lucru in Grecia:

Toti candidatii care se inscriu pe acest program si sunt selectati vor incheia contracte de prestari servicii cu Familii-gazda / companii din domeniul muncii domestice din Grecia. 

C. Avantajele programului:

-Castig minim de 700 EUR/ luna brut.
- Contracte de 12 luni cu posibilitate de prelungire.
- Cazarea si 3 mese/ zi asigurate gratuit (in cele mai multe situatii).
- Preluare de la aeroport, sau, in cazul in care aceasta optiune nu este disponibila, acoperirea acestor costuri de catre Familia-gazda.
- Posibilitatea de a insoti Familia-gazda in vacante, in intreaga lume.
- Plecari rapide.

D. Detaliile programului:

Mai jos gasiti descrierea completa a locurilor vacante pentru acest proiect de recrutare si procedura de recrutare si selectie: 

Pozitia, titlul jobului sau profesia:
- Bone/ Menajere
- Alte posturi domestice precum, dar nu limitate la: Asistent domestic cu cazare si masa/ Asistent domestic fara cazare si masa/ Personal curatenie/ Gradinari/ Bucatari/ Soferi/ Educatori/ Au pair/ Ingrijire batrani etc
Beneficiarul serviciilor candidatului / prestatorului: Agentia va intermedia semnarea de contracte comerciale intre candidati si diverse Familii-gazda / Companii din Grecia, care pun la dispozitie locuri vacante in domeniul serviciilor oferite la domiciliu (ingrijire copii, curatenie etc). 
Curs teoretic pregatitor: Nu este necesara sustinerea unui curs pregatitor, Candidatul incepand munca imediat dupa sosirea in Grecia. 
Numarul de locuri disponibile in domeniul serviciilor oferite la domiciliu
- aproximativ 10 Bone / Menajere / saptamana, pe tot parcursul anului 
- Pentru celalalte posturi locurile libere sunt mai reduse 
Locul desfasurarii muncii Candidatii vor presta serviciile oriunde pe teritoriul Greciei, dupa cum va specifica Familia-gazda/ Compania din Grecia, deci la inscriere trebuie sa fie de acord sa presteze servicii oriunde pe teritoriul Greciei. 
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de comunicare, organizati si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.
Starea civila: Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta in domeniul serviciilor oferite la domiciliu: Posturile necesita experienta prealabila de minim 24 luni pe un post similar. 
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.
Limba engleza solicitata: Se cere cunoasterea limbii engleze, la nivel de conversatie, minim nota 6 pe o scara de la 1 - 10.
Alte limbi straine solicitate: Unele Familii-gazda (in special cele care au copii cu varsta de peste 2 ani) ar putea solicita un nivel de greaca si/ sau rusa cel putin la nivel incepator, insa acest lucru nu exclude selectia candidatilor care nu cunosc aceste limbi.
Carnet de conducere: Unele Familii-gazda/ Companii ar putea solicita Candidati care detin un permis de conducere, dar acest lucru nu exclude selectia Candidatilor fara permis de conducere.
Remuneratia pe ora, remuneratia lunara si datele de plata ale acesteia:
Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat de la Familia-gazda/ Companie incepe de la 700 EUR/ luna brut, in functie de profilul candidatului si de complexitatea postului.
- Remuneratia se plateste lunar, la finalul lunii. 
Durata timpului de prestari servicii si de repaus:
- De regula 10-12 ore/ zi insa in functie de necesitatile zilnice poate fi vorba de mai multe sau mai putine ore
- 6 zile/ saptamana
- 1 zi de odihna/ saptamana
Natura si durata contractarii, conditiile de contractare, de incetare a contractarii sau de recontractare:
Natura contractului este comerciala, de tip prestari servicii.
Perioada contractului comercial este de 12 luni, dar poate fi prelungit in functie de Familia-gazda/ Companie si de calitatea performantelor Prestatorului / candidatului realizate in interiorul perioadei contractului.
Incetarea contractului comercial se va face la expirarea duratei pentru care a fost incheiat. 

Conditiile pentru contractare: Candidatul trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate prevazute in prezenta anexa, sa treaca prin procesul de selectie (evaluare in baza de CV si/ sau interviu),sa fie selectat de catre o Familie-gazda / Companie si sa semneze contractul de prestari servicii. 

Incetarea contractarii: In cazul denuntarii unilaterale a contractului, Prestatorul/candidatul trebuie sa prezinte un preaviz de minim 2 saptamani; in cazul nerespectarii obligatiilor contractuale de catre Prestator/candidat, Familia-gazda / Compania poate incheia contractul oricand fara preaviz. 

Recontractarea sau orice extindere / reinnoire a contractului de prestari servicii se poate realiza intre candidat si Familia-gazda / Companie fara interventia agentiei noastre.
Biletul de transport
(Romania – Grecia):
Costurile transportului pana in Grecia sunt suportate in intregime de catre Prestator/candidat. 

Preluarea de la aeroport: In majoritatea cazurilor, preluarea de la aeroport va fi disponibila pentru candidatii care sosesc, gratuit. De la caz la caz, Prestatorul/candidatul ar putea plati la sosire intre 30 si 50 EUR in functie de locul de preluare si destinatia finala, dar aceasta suma va fi returnata candidatului de catre Familia-gazda la sosire. 

Prestatorul/candidatul nu poate fi insotit de membrii de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt contractate de catre Familia-gazda / Companie. In astfel de cazuri, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii si nu trebuie sa ia legatura cu Prestatorul/candidatul, nici la locatia prestarilor de servicii, nici la locul de cazare.
Cazarea:
Posturile includ cazare, mai precis Prestatorul/candidatul locuieste gratuit impreuna cu Familia-gazda. 
 
De la caz la caz candidatii pot avea propria camera, sau locui intr-o camera sau casuta de personal, de obicei cu baie, acces la masina de spalat si frigider. Unele familii ofera si conexiune la Internet, dar aceasta nu este o regula. 
 
In unele situatii postul nu include cazare.
Mancarea:
Candidatul primeste 3 mese pe zi din partea Familiei-gazda. Candidatul isi va pregati si servi propria masa in functie de programul si pauzele sale alocate.
 
In unele situatii postul nu include mancare.
Transport local: Transportul local il suporta candidatul, dar de regula cazarea se afla aproape de locul de munca. Familia-gazda ofera sprijin in acest sens, precum indicatii referitoare la orarul si traseul autobuzelor. 
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii: Prestatorul/candidatul trebuie sa respecte si sa se supuna regulilor si regulamentelor interioare stabilite si instruite de catre Familia-gazda / Companie. 
Documentele cerute de familia gazda / compania din Grecia pentru evaluarea si selectia candidatului:
- Formular de inscriere completat
- CV (poza tip pasaport, poza corp intreg incluse)
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- Copie permis de conducere – daca detine
- Recomandare de la un loc de munca anterior – ideal din industria Curatenie/ Ingrijire copii.
- Alte documente relevante (diplome, referinte) daca exista)
Tariful pentru serviciile de evaluare si procesare dosar inscriere, stabilite pentru acest program: Tariful de evaluare si procesare dosar inscriere este de 550 lei (TVA inclus) si se achita la momentul inscrierii / semnarii contractului de mediere. 
 
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: NU se percep tarife de mediere pentru acest proiect de recrutare.

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0368-455.956

VA DORIM MULT SUCCES!