Ingrijire batrani ANGLIA - prestari servicii

La acest program se aplica promotia: "Fara comisioane de mediere !!!" 

 Infirmier Marea Britanie Ingrijire batrani Anglia Ingrijire varstnici Anglia

A.  
Scurta descriere a acestui program:
 
Acesta este un program de tip prestari servicii, in domeniul asistentei medicale, care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana si bulgara sa lucreze in domeniul amintit, avand ca baza juridica contractarea comerciala. Prestarea serviciilor in domeniul asistentei medicale se face la companii din Marea Britanie, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa intre in industria asistentei medicale, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru persoanele fara experienta se ofera un stagiu de pregatire profesionala in acest domeniu, in Marea Britanie, inainte sa inceapa munca.

Agentia noastra recomanda programul “Health Care Assistant” in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Este unul din cele mai indragite programe care ofera un job stabil, intrun domeniu de activitate care faciliteaza promovarea in cariera, cresteri salariale si satisfactie profesionala.

De la an la an numarul candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Insa cel mai imbucurator lucru este feed -back-ul pozitiv pe care il primim de la candidatii plecati de-a lungul timpului, incepand de la vesti privind cresterile salariale si pana la promovarea acestora in functii de conducere.

Health Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarte multa rabdare si dedicare.

Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. Daca iti era usor sa te ingrijesti de un copil, tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (daca ai de-aface cu o persoana imobilizata la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental.

O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.
 
B.   Baza legala de lucru in Marea Britanie:
 
In Marea Britanie orice persoana poate presta servicii in baza unei relatii contractuale cu beneficiarul serviciilor sale si are dreptul sa desfasoare munca in domeniul asistentei medicale, in Marea Britanie. Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie comerciala – contractuala cu o companie din Marea Britanie pentru care presteaza servicii in domeniul asistentei medicale, sa aplice la institutiile abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul comercial, catre statul britanic. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze full-time, asa cum este stipulat in contractul comercial care il incheie cu companii din Marea Britanie.

Romanii si Bulgarii si-au castigat dreptul de a lucra ca contractori independenti, in Marea Britanie, din 1 ianuarie 2007, odata cu intrarea Romaniei si Bulgariei in Uniunea Europeana, drept care nu mai trebuie reconfirmat in vreun fel de vreo institutie britanica, iar contractorul trebuie sa actioneze si sa se comporte fata de institutiile statului britanic sau orice alt tert din Marea Britanie in baza acestui drept deja castigat.
 
C. Avantajele programului:
 
a) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul comercial cu compania pentru care vor presta servicii in domeniul asistentei medicale si vor pleca foarte repede in Marea Britanie, la respectiva companie/beneficiar.
b) In domeniul asistentei medicale, candidatii lucreaza minim 35 ore / saptamana, dar de regula acestia presteaza servicii circa 70 ore pe saptamana ceea ce face sa ajunga la un castig lunar substantial.
c) Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire de aproximativ 3-4 zile si vor fi cazati gratuit la un hostel pe cheltuiala companiei din Marea Britanie. Acest curs se va face inainte de inceperea muncii.
d) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil si in continua dezvoltare in Marea Britanie, in care pot avea castiguri financiare pe masura calitatii serviciilor prestate.

D. Responsabilitatile infirmierului: 

• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul,
• supravegherea starii de sanatate,
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
• acordarea primului ajutor,
• gestionarea resurselor alocate,
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.
 
E.   Detaliile programului:
 
Mai jos gasiti descrierea completa a locurilor vacante pentru acest proiect de recrutare si procedura de recrutare si selectie: 

Pozitia, titlul jobului sau profesia: Infirmier / Health Care Assistant / Asistent medical. Este persoana care are grija de varstnici sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA).
Beneficiarul serviciilor candidatului: Agentia va intermedia semnarea de contracte comerciale intre candidati si diverse companii din Marea Britanie, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul asistentei medicale.
Curs teoretic pregatitor: Toti candidatii sunt instruiti conform normelor britanice, in diverse materii cu aplicabilitate practica in domeniul asistentei medicale, ca:
- Sănătate şi siguranţă
- Evaluarea riscurilor
- Teoria in deplasare şi manipulare
- Practică în mutare şi manipulare
- Evaluare în deplasare şi manipulare
- Conştientizarea de prim ajutor
- Administraţia de medicamente
- COSHH - Controlul infecţiei
- Igiena mâinilor
- Training de incendiu (inclusiv exerciţiile)
- Nutriţie şi dietă
- Igiena alimentară
- etc...
Durata pregatiri candidatilor: Cursul de pregatire va incepe dupa semnarea contractului comercial si sosirea candidatului in Marea Britanie, si dureaza aproximativ 3-4 zile, inainte de inceperea muncii.
Participarea la cursuri: Participarea la cursuri, este obligatorie.

Candidatul va avea de achitat fata de firma din Marea Britanie cu care semneaza contractul comercial, de tip prestari servicii, si o autorizeaza sa deduca saptamanal din castigul sau contravaloarea urmatoarelor servicii si echipamente furnizate, dupa cum urmeaza: cazarea la hotel si mancarea pe durata desfasurarii cursurilor, Curs de introducere in tema Asistentei sociale pentru adulti “(IFtASC)”, Planificarea asistentei si Training pe tema Dementei, Verificarea cazierului (DBS check), uniforma specifica muncii, diverse servicii administrative, toate in valoare de 980 GBP (noua sute opt zeci lire sterline), astfel: cate 20 GBP / saptamana, timp de maxim 49 saptamani.

In cazul in care pe langa serviciile mai sus mentionate beneficiarul opteaza si pentru un curs optional de pregatire pentru a muncii in domeniul asistentei sociale pentru adulti, de tip “NCFE Level 1 Award”, atunci suma totala pe care o va avea de achitat catre firma din Marea Britanie este in valoare totala de 1170 GBP (o mie o suta sapte zeci lire sterline), care se deduce din castigul beneficiarului, astfel: cate 22,5 GBP / saptamana, timp de maxim 52 saptamani.
Locul desfasurarii muncii: Candidatii vor presta serviciile oriunde pe teritoriul Marii Britanii, dupa cum va specifica compania din Marea Britanie.
Sex: Se accepta pe acest program atat femei, cat si barbati (insa pentru barbati este necesara experienta profesionala in domeniu).
Cupluri: Se accepta pe acest program si cuplurile, cu conditia ca barbatul sa indeplineasca conditiile cerute si sa nu aiba pretentia sa fie plasati la acelasi beneficiar.
Varsta acceptata: Intre 18 - 45 ani, insa pot fi acceptati candidati si peste aceste varste, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea parteneriilor britanici.
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna.
Starea civila: Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta in domeniul asistentei medicale: Nu se cere experienta, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie.
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.
Limba engleza solicitata: Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza de cel putin nota 6, atat vorbit, cat si citit/scris.
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj.
Carnet de conducere: Nu se cere detinerea unui carnet de conducere.
Salariul pe ora, salariul lunar si datele de plata ale acestuia: Castigul minim pe care poate sa il primeasca in baza contractului comercial un candidat de la compania din Marea Britanie unde va presta servicii in domeniul asistentei medicale incepe de la 7.02 GBP / ora brut, dar poate face obiectul schimbarii (in cazul asistentilor medicali care au deja PIN number in U.K, castigul acestora incepe de la 9 GBP / ora brut, insa daca nu au inca obtinut PIN number, atunci vor incepe pe pozitia de infirmier si vor trece dupa obtinerea PIN-ului direct pe pozitia de asistent medical).

Castigul lunar aproximativ: 972 – 1.728 Lire Sterline.

Castigul poate fi platit o data pe luna, de doua ori pe luna sau saptamanal, dupa cum va fi specificat in contractul comercial.

De regula, companiile din Marea Britanie platesc remuneratia in contul bancar deschis de candidat pe numele sau, la o banca in Marea Britanie.

Candidatul are posibilitatea transferarii castigului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania.
Zilele lucratoare si de odihna: - Minimum 35 ore / saptamana, maxim 72 ore / saptamana.
- 5-6 zile de lucru / saptamana
- 1-2 zile libere / saptamana

Aceste zile lucratoare si/sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat/prestator si beneficiarul serviciilor sale, prin contractul comercial.
Natura si perioada contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare: Natura contractului este comerciala, de tip prestari servicii.

Perioada contractului comercial este de regula de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre partiile contractante.

Conditia de contractare este ca candidatul sa fie selectat si sa obtina un contract comercial pe care sa il semneze cu o firma din Marea Britanie, care pune la dispozitie locuri vacante in domeniul asistentei medicale.

Incetarea contractului comercial se va face la expirarea duratei pentru care a fost incheiat.
Biletul de transport
(Romania - U.K - Romania):
Compania din Marea Britanie nu suporta pretul biletului de transport/avion.
Cazarea: Este identificata si pusa la dispozitie de compania din Marea Britanie, dar costul va fi dedus din remuneratia lunara a candidatului. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv
utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 60 -100 Lire / saptamana. Cazarea se face in camere individuale sau duble (1-3 persoane in camera) in apropierea locului prestarii muncii.
Mancarea: Costul cat si procurarea hranei intra in sarcina candidatului/lucratorului, insa majoritatea companiile din Marea Britanie ofera mesele din timpul orelor de program.
Transport local: Transportul local il suporta candidatul, dar de regula cazarea se afla aproape de locul de munca.
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii: Candidatul/prestatorul trebuie să urmeze și să respecte normele interne și reglementările stabilite de catre beneficiar asa cum a fost instruit de catre acesta, în scopul de a îndeplini obiectul contractului comercial.

Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de lucru de catre beneficiar.

Se lucreaza in azile de batrani / clinici medicale specializate, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.
Documentele cerute de companiile din Marea Britanie/beneficiari pentru evaluarea candidatului: - CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatilor, stabilit pentru acest program: - 550 lei ( inclusiv TVA ).
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: Nu se percep comisioane de mediere !!!

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0368-455.956

VA DORIM MULT SUCCES!