Bona / Baby-Sitter / Mother Help in ANGLIA (Ingrijire copii)

La acest program se aplica promotia: "Fara comisioane de mediere !!!"

Bona ANGLIA  Baby Sitter in Marea Britanie  Ingrijire copii Aglia  Mother Help in ANGLIA  Ingrijire copii Anglia  Bona in Marea Britanie  Nanny in ANGLIA

A.  
Scurta descriere a acestui program:
 
Programul de ingrijire copii Anglia - "Mother Help in ANGLIA", este un program extrem de cautat, deoarece ofera posibilitatea femeilor care au o varsta destul de inaintata si care isi gasesc destul de greu un loc de munca sa inceapa munca in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care il ofera familiei cu cresterea copiilor acesteia. Astfel, beneficiaza de o remunerare din partea familiei gazda pentru ajutorul oferit si posibilitatea sa lucreze pe o perioada nedeterminata. 

Orice femeie cu varsta intre 18 si 55 ani (inclusiv), care cunoaste limba engleza la un nivel minim de conversatie poate sa fie plasata de catre agentia noastra cu un contract in cadrul unei familii din Anglia. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor insa experienta constituie un avantaj la castigul primit. De regula, din momentul inscrierii candidatii ajung sa lucreze in Marea Britanie in aproximativ 2-3 saptamani. 

Principalele responsabilitati constau în a îngriji copii familiei gazdă, de a-i duce şi aduce de la şcoală sau grădiniţă, după caz, de a-i hrăni, de a se juca împreună cu ei şi de asemenea, de a face menaj uşor în casă, adică să ştearga praful, să curete cu aspiratorul, etc... 
 
B.   Baza legala de lucru in Marea Britanie:
 
De la 1 Ianuarie 2014, candidatii romani/bulgari pot sa lucreze nerestrictionat in Marea Britanie, inclusiv in domeniul asistentei si ingrijirii copiilor. Candidatii romani pot sa aplice pentru obtinerea Blue Card-ului, certificat care confirma dreptul de sedere ca Au Pair insa nu este obligatoriu. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze si in alt domeniu de activitate, daca timpul le permite, ca parte a statutului de cetatean european, asa cum este stipulat de legea imigrarii din Marea Britanie, aplicabila romanilor si bulgariilor.
 
C. Avantajele programului:
 
a) Se acceseaza foarte usor de catre orice candidat care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul familiei gazda.
b) Se lucreaza intre 8 – 12 ore pe zi si se castiga o remuneratie intre 100-150 GBP pe saptamana, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea, masa si transportul local, deoarece sunt cazati in casa familiei gazda. 
c) Acest program da sansa candidatiilor de pana la 55 ani, sa lucreze in cadrul famiilor din ANGLIA pentru ingrijirea copiilor, in conditiile in care acest segment de varsta este foarte afectat de lipsa locurilor de munca vacante.
d) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Candidatii pot opta la sfarsitul perioadei contractuale sa lucreze nerestrictionat in orice alt domeniu de activitate doresc.
e) Candidatii au o şansă extraordinară de a-si perfecţiona nivelul limbii engleze, atât în cadrul familiei gazdă, cât şi prin participarea la cursuri de limba engleză avizate de Oxford sau Cambridge.
f) Este o experienţă de viaţă extraordinară care oferă şansa candidatiilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care vor locui pe perioada în care vor fi ca un „BIG BROTHER” pentru copii familiei gazda.
g) Se castiga bani, fără a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Candidatii sunt cazati într-o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a se simţi confortabil. De asemenea, vor lua masa împreună cu familia şi vor avea asigurare medicală plătită de familia gazdă. In multe cazuri Mother Help-ul insoteste familia inclusiv in excursii, ceea ce le ofera sansa sa vada multe alte tari/locuri pe durata concediului familiei gazda.
 
D.   Detaliile programului:
 
Mai jos gasiti descrierea completa a locurilor vacante pentru aceasta oferta de munca si procedura de recrutare si selectie:

Pozitia, titlul jobului sau profesia: Bona / Babby-Sitter / Nanny / Child Care.
Este persoana care asista si are grija de copii, in cadrul familiilor din Marea Britanie (ANGLIA).
Beneficiarul serviciilor candidatului: Agentia va intermedia semnarea de contracte comerciale intre candidati si diverse familii din Marea Britanie, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul asistentei si ingrijirii copiilor.
Sex: Se accepta pe acest program femei si foarte rar barbati.
Cupluri: Se accepta pe acest program foarte rar cuplurile.
Varsta acceptata: Varsta minima este 18 ani si maxima este de 55 ani.
Candidatii peste aceste varste pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea familiilor din Marea Britanie.
Varsta acceptata: Varsta minima este 18 ani si maxima este de 55 ani.
Candidatii peste aceste varste pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea familiilor din Marea Britanie.
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna.
Starea civila: Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta in domeniul: Nu se cere experienta, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie.
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.
Limba engleza solicitata: Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza de cel putin nota 5, atat vorbit, cat si citit/scris.
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj.
Carnet de conducere: Nu se cere detinerea unui carnet de conducere.
Salariul pe ora, salariul lunar si datele de plata ale acestuia: Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat de la familia gazda incepe de la 100 GBP / saptamana si ajunge in jur de 150 GBP / saptamana, in rare cazuri chiar 200 GBP / saptamana, in functie de profilul candidatului.

Remuneratia se plateste saptamanal. De regula familiile platesc salariul in contul bancar deschis de candidat pe numele sau la o banca in Marea Britanie.

Candidatul are posibilitatea transferarii castigului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania.
Zilele lucratoare si de odihna: - Minimum 48 ore / saptamana, maxim 72 ore / saptamana.
- 5-6 zile de lucru / saptamana
- 1-2 zile libere / saptamana

Aceste zile lucratoare si/sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat/prestator si beneficiarul serviciilor sale, prin contractul comercial.
Natura si perioada contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare: Natura contractului este comerciala, de tip prestari servicii "Self-Employed".

Perioada contractului comercial este de regula de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre partiile contractante.

Conditia de contractare este ca candidatul sa fie selectat si sa obtina un contract comercial pe care sa il semneze cu o familie din Marea Britanie, care pune la dispozitie locuri vacante in domeniul asistentei si ingrijirii copiilor.

Incetarea contractului comercial se va face la expirarea duratei pentru care a fost incheiat.
Biletul de transport
(Romania - U.K - Romania):
Familia din Marea Britanie nu suporta pretul biletului de transport/avion.
Cazarea: Este pusa la dispozitie in locuinta familiei gazda, gratuit, in camera separata.
Mancarea: Este oferita gratuit de familia gazda.
Transport local: Nu se ofera transport local, deoarece cazarea si locul prestarii muncii sunt in acelasi loc.
Perioada, modul de acordare și drepturile de plată pentru concediu de odihna: Candidatii beneficiaza de concedii de odihna de minim 14 zile calendaristice, conform contractului cu familia gazda.
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii: Candidatul/prestatorul trebuie să urmeze și să respecte normele interne și reglementările stabilite de catre beneficiar asa cum a fost instruit de catre acesta, în scopul de a îndeplini obiectul contractului comercial.

Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de lucru de catre beneficiar/familia gazda.

Se lucreaza in locuinta familiei gazda, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte, cand e cazul.
Documentele cerute de familiile gazda din Marea Britanie pentru evaluarea candidatului: - CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatilor, stabilit pentru acest program: - 550 lei (inclusiv TVA).
Tariful de mediere, stabilit pentru acest program: Nu se percepe comision de mediere !!!

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0368-455.956

VA DORIM MULT SUCCES!