Turism - HoReCa GRECIA & CIPRU

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc din primul castig !" 

Ospatarite Grecia si Cipru  Ajutori Bucatari Grecia si Cipru  Ospatari Grecia si Cipru  Horeca Grecia si Cipru

A. Scurta descriere a acestui program:

Acesta este un program de munca in domeniul HoReCa (Hoteluri-Restaurante-Catering), care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana sa semneze contracte de munca in domeniul amintit, cu angajatori din Grecia / Cipru, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate. Agentia noastra colaboreaza cu companii din Grecia / Cipru care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de munca se afla pe tot teritoriul acestor tari, iar candidatii inscrisi vor muncii intr-unul din orasele din aceste tari. Inaintea plecarii din tara a candidatiilor, la momentul semnarii contractului de munca cu compania care i-a selectat, se va cunoaste exact locatia locului de munca.

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta si interesate sa intre in industria HoReCa, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca o cariera in acest domeniu.
 
B. Baza legala de lucru in Grecia & Cipru:

In Grecia / Cipru orice cetatean din Uniunea Europeana (inclusiv din Romania) are dreptul sa lucreze in acest domeniu, fara obtinerea unui drept de munca special. 

C. Avantajele programului:

- Plecari rapide si sigure.
- Cazarea si 3 mese oferite GRATUIT.
- Asigurarile sociale platite de catre angajator.
- Salarii intre 450-600 EUR net, tips-uri foarte bune, orele suplimentare platite, deci se poate ajunge la peste 700-800 EUR net.
- Locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux, de 4-5*, obtinerea unei experiente profesionale internationale esentiala pentru viitori angajatori de prestigiu.
- Posturi atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta.
- Se ofera plasamente si pentru cupluri. Cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator, se cere flexibilitate in a fi cazati in camere separate.
- Asistenta 24/7 pe toata perioada contractului de munca.
- Timpul liber se transforma intr-o vacanta de vis in Grecia.
- Posibilitatea de a plati tariful de evaluare si procesare dosar inainte si dupa inceperea muncii.
- Nu se percepe comision de mediere!

D. Detaliile programului:

Mai jos gasiti descrierea completa a locurilor vacante pentru acest proiect de recrutare si procedura de recrutare si selectie: 

Functia, meseria sau ocupatia:
Cameriste
Asistenti(e) Ospatari/Ospatarite
Ajutori bucatar
Bucatari
Personal hotelier general (Spalatori vase, Spalatori, Gradinari, Ingrijitori piscina/Asistenti piscina, Muncitori intretinere etc) 
Baieti de serviciu/Comisionari
Personal SPA (Cosmeticieni, Maseuri)
Barmani/Barmanite
Agenti de paza
Receptioneri, Hostesse
Animatori
...si orice alta pozitie relevanta din acest domeniu de activitate
Angajatorul: Agentia va intermedia semnarea de contracte de munca intre candidati si diversi angajatori din Grecia / Cipru, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul hotelier / restaurante / catering in Grecia / Cipru. 
Curs teoretic/practic pregatiror: Toti candidatii/angajatii sunt instruiti la locul de munca, conform politicilor de calitate pe care angajatorul le doreste sa fie aplicate de catre acestia. 

Candidatii au parte de o formare continua la locul de munca, pe toata perioada de derulare a contractului de munca.
Numarul de locuri disponibile:
Minim 300 de locuri vacante pentru sezonul de vara 2015; cele mai multe locuri vacante sunt pentru: Oospatari/Ospatarite, Asistenti bucatari, Spalatori vase, Cameriste.
Locul desfasurarii muncii: Candidatii vor presta munca oriunde pe teritoriul Greciei sau Ciprului, dupa cum va specifica compania in cadrul contractului de angajare, deci la inscriere candidatii trebuie sa fie de acord sa presteze servicii oriunde pe teritoriul acestor tari. 
Personalitate: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.
Starea civila: Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
Experienta solicitata: Unii angajatori solicita existenta experientei anterioare pentru posturile mai sus mentionate, alti angajatori nu solicita existenta experientei anterioare pentru posturile mai sus mentionate; candidatii care au experienta relevanta prezinta avantajul de a fi selectati.
Calificare: Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.
Limba engleza solicitata: Pentru Cameriste: Nu se cere lb. Engleza

Pentru Receptioneri, Hostese, Baieti de serviciu, (Asistenti(e)) Ospatar(ita), Barmani(ite), Bucatari, Personal SPA: Se cere nivel de minim nota 8, pe o scara de la 0 - 10.

Pentru Personal hotelier general, Agenti de paza, Asistenti bucatar, Ingrijitori plaja/Ingrijitori piscina: se solicita un nivel de minim nota 6, pe o scara de la 0 - 10.
Alte limbi straine solicitate: Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj cunoasterea limbilor Greaca, Germana sau Rusa.
Carnet de conducere: Nu se cere detinerea unui carnet de conducere dar constituie un avantaj.
Salariul pe ora, salariul lunar net si datele de plata ale acestuia:
- De la 450 EURO la 600 EURO / luna, in functie de angajator, profilul candidatului si post.

- Salariul va fi platit de angajator lunar, prin transfer bancar, iar angajatorul asista angajatul la deschiderea contului bancar in Grecia/Cipru. 

- Angajatul are posibilitatea transferarii salariului in Romania prin operatiuni bancare.

- Termenele de plata a salariului: in functie de politica de plata a fiecarui angajator in parte. 
Bonusuri acordate:
- Cazare gratuita 
- Mancare gratuita 
Ore suplimentare: 
Orele suplimentare sunt platite la tarif orar normal.  
Posibilitatea acordarii de ore suplimentare platite, depinde de fiecare angajator in parte. 
Cresteri salariale:
Nu se aplica muncii sezoniere. 
Cazurile în care drepturile de plată ale angajaților pot fi urmărite: 
In orice caz cu privire la salariu, angajatul poate contacta autoritatile de munca competente din Grecia/Cipru.

Angajatorul poate retine din salariul angajatului valoarea prejudiciului material adus de catre acesta angajatorului in cazul in care angajatul aduce prejudicii materiale angajatorului. Daca angajatul cauzeaza prejudiciu mai mare angajatorului, angajatorul are dreptul de a urmari in justitie angajatul pentru acoperirea suplimentara a prejudiciului cauzat de catre angajat.. 
Durata timpului de munca si de repaus: 
8 ore lucratoare/zi
5-6 zile lucratoare/zi
1-2 zi de repaus/saptamana
Aceste zile de munca si de repaus sunt stabilite de comun acord intre candidat/angajat si angajator, prin contractul de munca.
Natura si durata contractului de munca, conditiile de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare: 
Contract individual de munca, cu norma intreaga, cu caracter sezonier, pe durata determinata.
Durata angajarii: intre 3 - 12 luni.
Exista posibilitatea reinnoirii contractului de munca pentru sezonul urmator.
Conditiile de angajare, de incetare a angajarii sau de reangajare vor fi stipulate in contractul de munca.
Contractul inceteaza la expirarea duratei pentru care a fost incheiat. De comun acord, partile pot stabili prelungirea contractului.
Biletul de transport
(Romania – Grecia/Cipru):
Costurile transportului catre si dinspre Grecia/Cipru sunt suportate in intregime de catre angajat.
Angajatul nu poate fi insotit de membri de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt angajate direct de Angajator. In astfel de cazuri, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii si nu trebuie sa ia legatura cu angajatii, nici la locul de munca, nici la cel de cazare.
Cazarea:
Cazarea este oferita gratuit;
Cazarea se realizeaza in camerele destinate personalului hotelier in interiorul hotelului sau in apartamente langa hotel, cate 3-4 persoane/camera. 
Mancarea:
Este oferita gratuit, cate 3 mese pe zi.
Transport local: Nu se ofera transport local. 
Asigurari sociale: Angajatul are dreptul la pensie, beneficii maternale si daca e cazul somaj, conform legii grecesti/cipriote.
Asigurare de sanatate: Angajatul trebuie sa detina o asigurare medicala privata sau CEASS (Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate).
Concediu de boala: Concediul de boala se acorda conform legislatiei din Grecia / Cipru.
Perioada, modul de acordare și drepturile de plată pentru concediu de odihna: Concediul de odihna se acorda conform legislatiei din Grecia/Cipru.
Condițiile de muncă, măsuri de protecție și de securitate a muncii: Angajatul trebuie sa respecte si sa se supuna regulilor si regulamentelor interioare stabilite de angajator in scopul indeplinirii obiectului contractului de munca.

Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de munca de catre angajator.

Se lucreaza in unitatile companiei angajatoare, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte, cand e cazul.
Compensatii banesti in caz de accidente de muncă, boli profesionale sau de deces: Angajatorul nu acorda alte despagubiri angajatilor pentru aceste cazuri, decat cele impuse de legea din Grecia/Cipru.
Taxele, impozitele si contributiile ce greveaza salariile cetatenilor romani sunt suportate de: - Angajatorul plateste contributiile ce ii revin conform legii din Grecia/Cipru.

- Contributiile ce ii revin salariatului pentru plata impozitului si a asigurarilor sociale sunt deduse din salariul brut al angajatului si platite de catre angajator, asigurandu-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. 
Documentele cerute de angajatorii din Grecia / Cipru pentru evaluarea candidatului:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie CI
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii (actele de calificare)
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copia asigurarii medicale private sau Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate
-Dovada incetarii raporturilor de munca in tara (candidatul trebuie sa depuna oricare din urmatoarele documente: Extras Revisal / Certificat ITM cum ca nu este inregistrat cu un contract de munca / Decizie de incetare CIM/ Fisa de lichidare / Adeverinta de la Administratia Financiara din care sa reiasa ca nu are venituri impozabile);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- Detaliile contului bancar in cazul in care angajatul are deja un astfel de cont in Romania sau Grecia/Cipru
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
Tariful pentru serviciile de evaluare si procesare dosar inscriere, stabilite pentru acest program: Prima rata este de 360 RON (TVA inclus) si se achita la momentul inscrierii / semnarii contractului de mediere. 

A doua rata: In functie de momentul pe care candidatul/candidata il alege pentru plata acestui tarif, se aplica una din variantele de mai jos:

• VARIANTA 1: 120 EURO – Daca se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
• VARIANTA 2: 170 EURO - Daca se plateste la semnarea contractului de munca, inainte de plecarea din tara.
• VARIANTA 3: 400 EURO - Daca se plateste din prima luna de castig.
PROMOTIE! Pentru candidatii care se inscriu pana in perioada 1-15 Aprilie 2015 acest tarif va fi de doar 230 EUR.

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0368-455.956

VA DORIM MULT SUCCES!