Din corespondenta email

Extrase din corespondenta email cu candidatii nostrii:

Extras email1: 

"Buna ziua!

Saptamana trecuta am vorbit cu colega dumneavoastra, si a vorbit despre um promotiu, dar nu am inteles bine, ca am fost pe drum. Dar am inteles ca ceva nu trebuie platita imadiat, ci o sa fie scos din primele salarii. Va rog frumos sa scrieti cateva cuvinte despre promitia si despre inceperea programului.

Cu multe multumiri,
Adi"

Extras email2:

"buna..eu am mai fost in anglia cu contract de munca in aricultura..am 25 de ani..inteleg engleza si pot sa o vorbesc mediu..m-ar interesa sa merg la munca cu contract si pe o perioada mai mare..in orice domaniu unde nu e nevoie sa vorbesc exagerat de mult engleza..desi stiu ca cel mai bine inveti o limba straina printre straini.asa am invatat si spaniola tot traind printre spanioli.am fost si in danemarca tot in agricultura o luna..si in spania am lucrat mai multe..in case.cu copii,si ajutor de bucatar.oare am sanse sa merg in anglia??si sa am un contract de munca??o zi buna"

Extras email3: 

"Vreau sa stiu si eu daca putem sa plecam eu cu sotia cu autobuzu in anglia si sa ne dati adresa dumneavoastra de la locu de munca va multumim anticipat"

Extras email4:

"Buna ziua numele meu este C.I, sun un bait de 25 de ani sun interesata de un loc de munca in strainatate eu am mai lucrat in constructi in domeniul restaurantelor "HORECA" limba engleza ma descucr binisor in spre bine mai vb un pic si spaniola iodeia este ca job-ul de vanzator nu cred ca ma-si descurca foarte bine din cauza limibi eu sun o persoana care acolo unde lucrez imi place sa fiu cel mai bun asi dori daca se poate lucrator in construcit sau sau la legume fructe sau in fabrici daca se poate ca ori ce in principiu "

Extras email5: 

"Multumesc frumos pentru mesaj dar nu am atitia bani , daca aveam atitia bani ma insuram cu una bogata si nu mai trebuia sa muncesc in Germania nonstop." 

Extras email6: 

Asa este in "societatea capitalista",cei tineri nu se pot angaja caci nu au experienta,iar cei trecuti de cincizeci de ani deoarece au prea multa expetienta. Deci ce facem cu ei,ii trimitem la cimitirul elefantilor, nu. Va multumesc pentru intelegere si sper sa nu ajunge-ti niciodata la cinzeci de ani. Va doresc numai bine si o viata plina de bucurii. 
Va multumesc pentru promtitudine R.C.

Extras email7: 

Doamna cu toata sinceritatea eu sunt in Belgia si nu imi permit sa dau un interviu la telefon in Romania, dar daca vreti va pot raspunde in engleza la orice intrebare doriti prin mail.
O zi buna

Extras email8: 

...va urma.....