Stiti ce salarii puteti castiga in Anglia?

12/11/2013 20:08:05
Dintre miile de locuri de muncă în străinătate, în acest moment de departe cele mai multe suntjoburi în Marea Britanie. Dacă sunteți curioși să aflați cât puteți câștiga în funcție de meseria pe care o aveți, vă descriem mai jos câteva dintre acestea:

Foarte multe oferte vin din domeniul Îngrijire bătrâni / Asistență socială. Iar cerințele angajatorilor nu sunt foarte greu de îndeplinit, însă există și joburi de asistente medicale, unde este nevoie de experientă si pregătire de specialitate. Salariile variază, începând de la 1200 de lire şi ajungând până la 2.200 - 2.500 de lire / lună. La acestea se adaugă deseori și beneficii suplimentare.

Foarte multe oferte de muncă în Marea Britanie vin și din domeniul Hoteluri / Turism. Majoritatea pozițiilor libere sunt pentru bucătariospătari și chelneri, însă există și oferte pentru cei fără experiență, pe pozitii de camerista, ajutor bucatar, hostess. Salariile, de regulă, variază între 900 și 2.000 de lire / lună, plus beneficii suplimentare. Şi pentru că vorbim de domeniul turistic, veniturile vă pot crește şi din bacșișuri.

În domeniul Personal Medical și Sanitar oferta se adresează atât medicilor de diferite specializări, cât și asistenților medicali sau infirmierelor. Studiile superioare sunt, aici, obligatorii prin natura muncii. Pe de altă parte și salariile sunt pe măsură. Puteți ajunge să câștigați în acest domeniu până la 7.000 de lire/lună, plus beneficii.

Pentru munci mai puțin calificate, vă putem recomanda domeniul Au pair / Babysitter / Îngrijire copii. Sunt foarte multe oferte dintre care puteți alege, multe dintre ele fiind destinate în special tinerilor. Totuși, experiența de muncă este un factor important, fiind fie o cerință expresă a angajatorilor, fie un atuu. Salariile aici încep de la 300 - 400 de lire, dar pot ajunge și la 1.600 de lire pe lună. La aceste joburi, de regulă, se adaugă și beneficii suplimentare.

Puteți câștiga salarii bune şi dacă alegeți să lucrați în domeniul Comerț / Vânzări. Aici numărul ofertelor de muncă nu mai este atât de mare, însă nici cerințele angajatorilor nu sunt foarte greu de îndeplinit. Salariile încep de la 800 - 900 de lire, dar pot ajunge chiar și la 2.000 sau chiar 3.000 de lire / lună, in functie de comisioanele acordate după depăsirea targetului. Și aici există angajatori care oferă beneficii suplimentare.

Există oferte de muncă în Marea Britanie și în alte domenii, iar pentru a afla informatii despre ele va rugam sa ne contactati.


Back to news list