Despre EURO STAFF SOLUTION

EURO STAFF SOLUTION este una din cele mai puternice agentii de recrutare si plasare forta de munca in strainatate care isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania.

Compania noastra se poate lauda in prezent cu candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate. Toata activitatea este dedicata promovarii ofertelor de munca legale, oferirea de consultanta specializata cu privire la legislatia muncii din tarile de interes ale candidatiilor si medierea contractelor de munca.

EURO STAFF SOLUTION este acreditata de catre Ministerul Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, aflandu-se sub incidenta legii privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate.

Compania noastra vine in ajutorul tuturor candidatilor care se afla in cautarea unui loc de munca in strainatate, oferindu-le acestora consultanta si orientare in cariera, medierea unui contract de munca legal, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de munca in tarile cu restrictii, si monitorizarea candidatiilor pe intreaga durata a contractelor lor de munca, oferind in acest scop un serviciu de asistenta continua si incredere.

Ce ne recomanda in fata candidatilor:
- trecutul nostru: o experienta bogata in plasamente externe in majoritatea domeniilor de activitate;
- prezentul: o activitate bazata pe profesionalism si eficienta;
- viitorul: o viziune si un scop nobil pus in slujba candidatilor;

Ce doresc candidatii aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate?

1. Sa apeleze la firme de incredere, care sa isi respecta clientii si care sa ii reprezinte in fata angajatorilor;
2. Sa gaseasca servicii profesionale la un pret corect;
3. Sa gaseasca persoane cu experienta care stiu sa le puna in aplicare planurile de dezvoltare a carierei;
4. Sa gaseasca raspunsuri pentru cele mai complicate intrebari legate de modalitatile legale de penetrare a pietei muncii in diferite tari, deoarece cunoastem cu totii ca cele mai multe tari au inca impuse restrictii pe piata muncii pentru romani si bulgari. A cunoaste legislatia muncii respectivelor tari inseamna a stii cum poti sa ajungi sa muncesti legal fara sa cheltuiesti timp si bani fara rost.

Pentru a gasi toate aceste raspunsuri la o singura firma, apelati la noi.

VA DORIM MULT SUCCES!