Conditii de munca

Pentru a putea lua decizii informate despre angajarea in strainatate, solicitanţii de locuri de muncă au nevoie de informaţii despre o gamă largă de chestiuni practice, juridice şi administrative. Euro Staff Solution vă oferă instrumente de informare care urmăresc să ofere asistenţă şi sprijin persoanelor care doresc să se mute sau să lucreze într-o ţară străină.

Ghidurile "Condiţii de muncă" oferă detalii privind o serie de probleme importante, cum ar fi găsirea unui loc de muncă, a unei locuinţe, a unei şcoli, sistemul fiscal, costul vieţii, sănătate, legislaţia socială, comparabilitatea calificărilor etc. Aceste ghiduri conţin date despre evoluţiile actuale de pe piaţa europeană a muncii, pe ţară, regiune şi sector de activitate.

Analizarea aspectelor practice, juridice şi administrative importante atunci când se are în vedere posibilitatea emigrării în străinătate poate fi derutantă. Scopul paginilor privind Condiţiile de viaţă şi de muncă de pe site-ul Euro Staff Solution este de a vă ajuta ca mutarea dumneavoastră în străinătate să fie cât mai uşoară cu putinţă prin furnizarea, în prealabil, a tuturor informaţiilor necesare. De asemenea, puteţi afla care sunt sectoarele în care se ofera cel mai mare număr de posturi vacante, atât pe termen mai scurt, cât şi pe termen mai lung, lucru care poate afecta obiectivul căutării dumneavoastră de locuri de muncă.

Chiar dacă dreptul de a locui şi de a lucra într-o altă ţară UE reprezintă una dintre libertăţile fundamentale ale UE, cetăţenii din câteva noi state membre UE sunt supuşi anumitor norme tranzitorii, printre care se numara si Romania. 

Pentru a accesa informaţiile, selectaţi din meniul din stanga ţara pentru care doriţi să obtineţi informaţii.

Pentru a va intoarce la sectiunea generala "Sfaturi cariera", click aici